Svar på spørsmålsrunde DEL 1.

  • 27.01.2016 kl. 11:37

Først vil jeg bare si tusen takk for spørsmålene dere har lagt igjen. Det ble til slutt mange spørsmål, så igjen tusen takk til dere som tok dere bryet med å kommentere, det setter jeg veldig pris på. 

Jeg har valgt å dele det i to slik at innleggene ikke blir så utrolig lange. 

# Hvorfor begynte du å blogge?

Dette har jeg skrevet litt om på bloggen tidligere, du kan lese hele det innlegget HER. Men kort fortalt så begynte jeg å blogge fordi jeg hadde behov for å ha en plass hvor jeg kunne få gi uttrykk for tankene og følelsene mine. Jeg er en person som er håpløs på å sette ord på det jeg føler, og har derfor et veldig stort behov for å skrive. Gjør jeg ikke det blir jeg gal!!  # Har dere planer om flere barn?

ÅÅÅ, vel du kan spørre meg om det etter at jeg har fått noen netter med sammenhengende søvn.. Neida, vet du... Jeg innbiller meg egentlig at vi kommer til å få en til jeg altså. Jeg tror nemlig at vi skal ha ei lita prinsesse til med tiden, men man vet aldri. Først må vi hvertfall få oss et større hus, for her er det ikke plass til flere barn. # Hva er det du liker best å gjøre?

Sånne spørsmål er vanskelig å svare på. Jeg har jo egentlig ingen spesielle hobbyer.. Høres jeg veldig kjip ut dersom jeg sier at jeg liker å sitte under pleddet med en kopp kaffe, med en god serie på tv`n og dataen med blogg på fanget?? 

Ellers så liker jeg å lage mat, og jeg skulle ønske jeg kunne reise mer, for det liker jeg veldig godt. 

# Noe du virkelig angrer på at du har gjort?

Det er egentlig ikke noe som gjør at jeg tenker at DET angrer jeg på det... Men jeg angrer på at jeg ikke har stått mer opp for meg selv, så det er vel kanskje å angre på noe man IKKE har gjort det da.. 

# Noen store planer for fremtiden?

Mine planer for fremtiden går vel egentlig mest ut på å være den beste mammaen og bonusmammaen jeg kan være for barna mine. Jeg har også veldig lyst til å få til mer reising både i inn og utland, både med og uten barn! 

Jeg har også planer om å bygge drømmehuset med tiden, men det lar vente på seg har jeg skjønt. Jeg tror nemlig jeg har vært rik i mitt tidligere liv, for jeg har tydeligvis dyr smak da det kommer til bolig! 


Bilde lånt fra blinkhus.no 

# Største flause?

Her må jeg bare nevne det første jeg kom på, og da må vi tilbake til barneskolen. Det var en dør der som manglet vindu, og det ble liksom en ting å hoppe gjennom hullet i denne døren på vei ut.. Det var bare det at jeg ikke var så lang, så jeg sleit litt med å komme meg gjennom, jeg krøp kanskje mer enn jeg hoppet, og midt i dette hullet sto det en spiker, og der hang jeg fast buksen min, og den revnet... Selvfølgelig i rumpa!!! Hullet var så stort at det ikke lot seg sy igjen, og jeg måtte gå med en jakke rundt livet resten av dagen. Da jeg kom hjem gjemte jeg buksa mi bak senga fordi jeg var så redd for at mamma skulle bli sint på meg, haha!!! 

# Hva er det egentlig du studerer? Og har du noen utdanning fra før? 

Jeg utdannet førskolelærer /barnehagelærer og jobber som pedagogisk leder i barnehage (men akkurat nå går jeg hjemme i permisjon med den lille prinsen min). Da jeg gikk gravid med prinsen min tok jeg og noen flere på jobben 15 studiepoeng i veiledning, det var et studie som heter veiledning 1. Det måtte vi ha ettersom vi i barnehagen ofte har studenter fra høyskolen, og det å veilede de er en del av jobben min.

Men så var det altså en del 2 av dette studiet, så nå i permisjonen min har jeg gått det som da heter veiledning 2, og har derfor fått enda 15 studiepoeng i veiledning, så nå har jeg altså 30 studiepoeng i veiledning. 

Så det gjør meg vel til barnehagelærer med veiledningskompetanse. Komisk at usikre meg har denne jobben?? Det er vel på denne arenaen jeg IKKE er usikker, så det er vel den siden av meg selv jeg liker best.. 

# Hvor lenge har du vært sammen med han du bor med?

Jeg og Ole-Anders har vært sammen i drøyt 6 år, og vi har vært gift i 1 og et halvt år. 
# Hvor ser du deg selv om 10 år?

Om 10 år bor jeg i det store fine huset jeg ønsker meg, vi har 4 barn, altså vi har fått et til. Jeg har tatt fordypning i småbarnspedagogikk. Jeg har innsett at jeg er meg og det er bra nok!!! 

 

Del to av denne spørsmålsrunden kommer på fredag!

 

3 Kommentarer

Iselin Renée

27.01.2016 kl. 12:13
Fine svar :)

Hverdagslykker

27.01.2016 kl. 13:51
Takk for fine og utfyllende svar! Morsomt å bli litt bedre kjent med deg :)

Kaja Jeanette

27.01.2016 kl. 14:02
Hverdagslykker: Takk for at du tok deg tid til å legge igjen noen spørsmål :) Det er veldig gøy å svare på egentlig :P

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits