Spare sa du??

  • 26.01.2016 kl. 20:46

Herregud, jeg er så svak.... Jeg er svak for salgstriks.... 

Er det bare meg? 

Jeg fikk reklame fra ellos i posten idag, sammen med bladet kom det en liten brosjyre. KUN 49 kr lyste det mot meg. På bildet var det en fin pute og et pledd... Jeg tok meg selv i å rase gjennom bladet, var det noe jeg trengte inni der? Noe jeg trengte sånn at jeg kunne kjøpe med det pleddet og den puten??? Du skjønner det at med liten skrift, bak en bitteliten stjerne sto det at man måtte handle for over 200 kr dersom det skulle gjelde. Egentlig trenger jeg ikke noe, for å være helt ærlig så har jeg bestilt meg mye nytt i det siste, men det var jo så billig for det pleddet, da kan jeg kaste det stygge jeg har hengende over sofaen, det som egentlig har et hull, men som jeg har brettet slik at det ikke synes.. 

Å vet du hva som er så komisk, du kan vedde på at dersom jeg begynner å legge ting jeg egentlig ikke trenger i handlekurven så blir det sikkert plutselig en sum på over 200 kr, og det bare fordi jeg kunne spare så mye penger på det pleddet og den puten!! Altså hvor er logikken i dette?? Er det bare meg???

Nei jeg må ta meg sammen, ikke noe shopping fru Rønning!!!

 
Bilde er lånt fra my good friend  mr. google...

 

Det ender jo bare med at man ikke sparer en dritt!!! Det er heller motsatt!!!

4 Kommentarer

Yvonne & Terje med 4beinte

26.01.2016 kl. 20:59
Haha! Kjenner meg så igjen, det er helt latterlig! Godt å høre det at det er flere som driver på, på den måten :P Følte meg plutselig ikke så alene og håpløs lengre nå :-D

Ibsen

27.01.2016 kl. 13:14
Du er IKKE alene om å havne på kroken for smarte markedsføringstriks! Vi blir påvirket av reklame om vi liker det eller ei! Det legges millionar av kroner ned i forskning på hvordan reklame påvirker oss og forskningen brukes bevist, ja akkurat, for å få oss til å kjøpe ting vi egentlig ikke trenger. Men du har kommet langt når du har blitt det bevist at det er slik :)

Kaja Jeanette

27.01.2016 kl. 13:21
Ibsen: Er man ikke bevisst den påvirkningen man blir utsatt for så kan man jo risikere å gå på en skikkelig smell. Kanskje spesielt da det reklameres for lån/kreditt osv på samme reklamen..

Det er virkelig ikke rart at mange unge mennesker idag sliter økonomisk!

Irene

27.01.2016 kl. 17:18
Det pleier å være sånn med meg også :P

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits