Denne ukens treningsplan!

  • 25.01.2016 kl. 10:00

Trening handler for meg om å bruke kroppen, det skal være lystbetont, de skal være gøy og de skal være overkommelig. For meg handler derfor ikke trening om å løpe 1 mil hver dag, eller løfte vekter til jeg spyr. Det fungerer rett og slett ikke for meg. Jeg kommer meg ikke i gang, jeg finner ikke motivasjonen og jeg gir opp. Ja, jeg blir mektig imponert over de som klarer det, de som finner den gleden i å bruke kroppen sin. Jeg blir faktisk litt misunnelig, det skal jeg innrømme. 

Jeg har forsonet meg med at trening for meg det må være korte økter, her snakker vi 15-30 min. Det skal være enkelt å gjennomføre og det skal ikke være for tungt. Til gjengjeld gjør jeg litt hver dag, jeg er stolt over det jeg har fått til så langt i år, og jeg kjenner faktisk at det fungerer.Styrkeøvelsene som går på beina gjør jeg på kvelden sammen med mannen min, det har liksom blitt vår lille greie etter at barna er i seng. Yogaen den gjør jeg på dagtid så ingen andre enn Storm Aleksander ser meg, haha. Armhevingene gjør jeg da det passer seg, enten om det er på kvelden eller midt på dagen, jeg synes det er kjedelig, men jeg har satt meg et mål om å klare 10 strake, så jeg må øve.. Nå klarer jeg kanskje 2, haha jeg dauer.... Rumpeøvelsen min gjør jeg også på dagtid, og av og til flere ganger om dagen, jeg prøver nemlig å finne igjen rumpa mi som har forsvunnet.. 

Så selv om det ikke er snakk om de tyngste treningsøktene det her så er det hvertfall litt, og jeg må innrømme at jeg er stolt over meg selv som har holdt dette gående i hele januar *tommel opp*

4 Kommentarer

Hverdagslykker

25.01.2016 kl. 10:22
Alt er bedre enn ikke noe! Uansett hvor sakte du løper, slår du de som ligger på sofaen. Det er mitt motto. Jeg tar heller en tre timers gåtur i skogen fremfor å løpe i 30 min jeg altså.. Synes du er flink!

Irene

25.01.2016 kl. 18:30
Det må jeg si at jeg syns du er flink :)

Skulle ønske jeg var flinkere til trening, men så er det sånn at jeg er ganske aktiv på jobb med barna :)

I dag var vi på 1 times trilletur med vognene våres, 3 barn i en vogn og dårlig brøyta på veier, så det kjentes godt i armer og bein, så jeg tenker at jeg har fått dagens trening også har jeg lekt og kasta meg rundt i snøen :)

Kaja Jeanette

25.01.2016 kl. 18:33
Irene: En aktiv barnehagehverdag er jo mer enn god nok trening. Der har man jo både styrke og kondisjon i løpet av en dag :)

Irene

25.01.2016 kl. 18:41
Ja, det er helt sant Kaja Jeanette :)

Hverdagen består av noen løftinger og ikke minst kondisjon, men det er faktisk litt kjekt :)

Både jobb og trening i ett :D

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits