Familymorning!

  • 23.01.2016 kl. 11:02

Hei på dere og god morgen <3 

Her har vi en skikkelig helgemorgen. Vi startet dagen i sengen vår, der lå vi å tullet i 1 time før vi sto opp, den barnelatteren om morgenen er helt magisk <3 Nå har Storm Aleksander lagt seg for den første duppen sin allerede og Nathalie driver å synger og danser til musikken på kjøkkenet. Hun er veldig bestemt på hvilke sanger hun vil ha på, så her går det i "play my drum" eller "mamma" som hun kaller den, ohmama eller noe sier de i sangen, så da har det blitt mamma for henne. Og så må hun høre den der "Need you now..." et eller annet... I den sangen så synger hun noen ord innimellom, og det hun kan best er ONE. Quarter after one... ja dere vet... 

Selv sitter jeg her i sofaen med den lille fine macen på fanget, kaffe fikk jeg akkurat av mannen min også, så her blir det å ta det rolig en god stund enda..

Etterhvert skal vi nok prøve oss på en tur ut, tenkte at Storm Aleksander skulle få "hilse på snøen". Og så skal vi hente en pakke på posten, men inneholder i den skal dere få se senere,,, weee!!! Jeg har en spørsmålsrunde gående, hadde satt veldig pris på om du la igjen et spørsmål eller to. Du kommer direkte til innlegget HER!!

3 Kommentarer

Irene

23.01.2016 kl. 12:11
Så kjempefine bilder av dere :)

Fin på håret er du også :)

Alltid deilig å starte helgene i sofaen med pledd og noe varmt i koppen <3

Kaja Jeanette

23.01.2016 kl. 13:09
Irene: Tusen takk skal du ha :) Så hyggelig kommentar <3

Irene

23.01.2016 kl. 13:12
Bare hyggelig det Kaja Jeanette <3

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits