Morning workout!

  • 20.01.2016 kl. 10:04

Igjen startet jeg dagen med 30 min med yoga! Det er så utrolig godt å komme i gang, få strekt ut kroppen og kjenne at man er i live. Jeg kjenner på kroppen at jeg allerede nå, etter bare noen dager med yoga, er kroppen litt mykere. Jeg har enda et stykke igjen før ryggen er helt med meg, men vi er på vei. Jeg kan også kjenne at armene mine har blitt litt sterkere, og det er jo noe jeg virkelig trenger. 

Yoga er den perfekte treningsformen for meg har jeg funnet ut, det er den perfekte balansen mellom å aktivere kroppen og slappe av, man blir ikke dødssvett, men man kjenner at kroppen har jobbet. Etterhvert som jeg blir mer inn i dette med yoga skal jeg definitivt prøve litt mer krevende former enn hva jeg gjør nå, jeg gleder meg allerede. Bare jeg er ferdig med eksamen, så skal jeg prøve å få tatt en økt hver dag. 

Men snakker om eksamen, nå som Storm Aleksander sover så må jeg passe på å få tid til å lese litt. Siste innspurt før den "store" dagen i morgen!!! Herregud jeg kjenner jeg får klump i magen bare av å tenke på det... Jeg gleder meg virkelig til dette er over... 7 Kommentarer

Marcela

20.01.2016 kl. 10:21
Flinke du er med 30 min yoga :) herlig ønsker deg en strålende dag <3

Hverdagslykker

20.01.2016 kl. 11:41
Må si jeg får litt dårlig samvittighet når jeg leser hvor flink du er til å få tid til trening! Selv er det bare hest jeg klarer å klemme inn ca 4 dager i uka. Burde sikkert trent mer..

Eksamen ja, det må jeg si! Du er flink!

Kaja Jeanette

20.01.2016 kl. 11:54
Hverdagslykker: Jeg er veldig heldig å har en liten gutt som synes det er skikkelig gøy å se på at mamma driver med yoga, så det gjør vi sammen, de er også snak om 30 min da, så er ikke så mye :P Men jeg skal innrømme at jeg er veldig stolt over meg selv også, for jeg føler endelig at jeg endelig har kommet meg opp fra sofaen, og det er veldig godt.

Hest er jo mye jobb, og det at du drive med det 4 dager i uka er jo veldig bra :) Synes du skal være stolt jeg :)

Ja, her er det eksamen på gang, muntlig/praktisk i veiledning. Veldig spennende, men gud som jeg gruer meg :P

Henriette Celin

20.01.2016 kl. 12:51
Så deilig! gøy at du har begynt å like Yoga så mye, og ser at du allerede har fått resultater. Det er jo kjempebra :-D

ha en fin dag videre, og lykke til med lesing og øving til eksamen <3

Kaja Jeanette

20.01.2016 kl. 12:58
Henriette Celin: Jeg har deg å takke for at jeg har kommet i gang med yogaen igjen :) Så tusen tusen takk :)

Irene

20.01.2016 kl. 19:13
Alltid kjekt med morgen trening :)

Dårlig med det her men så skal jeg såpass tidlig på jobben :)

Henriette Celin

20.01.2016 kl. 22:20
SV: Nemmen så kjekt å høre! bare hyggelig du ;-)

Veldig gøy å begynne igjen også tenker jeg :-D

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits