Bow with a curl

  • 09.01.2016 kl. 18:14

Nok et lite hårinnlegg fra denne kanten. Jeg hater krøllene jeg egentlig har, men jeg elsker å krølle håret mitt... Hvor er fornuften i det da?? Det er vel kanskje den lille perfeksjonisten i meg som vil ha 100 % kontroll. Jeg liker at det er struktur på krøllene mine, og å få håret unna ansiktet ved å bruke denne spennen til å feste håret bak likte jeg utrolig godt. Da jeg ser håret mitt på bilder ser jeg også at jeg liker fargen jeg har nå veldig godt. Så da jeg skal til frisøren i midten av januar så blir det nok ikke store endringene på den fronten heller. Kanskje bare litt lysere lengder. 

Mulig jeg skulle ha kjøpt en ekstra sløyfespenne, for jeg er redd for at denne blir oppbrukt før jeg aner ordet av det.. Jeg tror faktisk at jeg har brukt den hver dag siden jeg fikk den! 

 

1 Kommentar

Irene

09.01.2016 kl. 23:09
Sånne sløyfe spenner er bare utrolig fine :D

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits