Inspirasjon i en bok!

  • 09.01.2016 kl. 13:52

For en liten stund siden nevnte jeg på at jeg hadde lyst til å kjøpe meg en treningsdagbok, håpet var at denne skulle hjelpe meg å finne motivasjonen til å trene. Sannheten er at jeg denne siste uken har vært relativt flink til å trene her hjemme. Planen var egentlig at jeg skulle komme meg ut på tur også, men det har vært så kaldt at det det ikke har vært forsvarlig å ha med seg Storm Aleksander ut. Derfor ble det med den ene turen jeg hadde på mandag. Men jeg har trent styrke her hjemme, to økter med mage og to økter med bein. Jeg har vært konstant støl hele uken, og det er skikkelig godt. 

Nå har jeg fått treningsdagboken i posten og jeg gleder meg til å komme i gang med å planlegge uken som kommer. Her er det sider som går på kondisjon, styrke og kosthold, det er helt perfekt for meg. Jeg gleder meg til å få litt mer oversikt, og jeg kjenner at motivasjonen for å følge planene mine er på topp!! Det er spådd mildere til uken også, så dersom det stemmer blir det nok litt mer speedwalk på meg :P 

Jeg gikk for boken fra Get Inspired, den var det mange som var fornøyd med etter hva jeg kunne lese meg frem til på blogger og i forumer, den kostet ikke så alt for mye og det var gratis frakt. Jeg liker veldig godt at den inneholder skjemaer både for kosthold, styrke- og kondisjonstrening. 

Jeg er så klar for uken som kommer, og skal skrive i boken min så fort jeg får mulighet... Hurra!! 

3 Kommentarer

helenenordvik

09.01.2016 kl. 14:07
Så fin treningsbok :D

Kaja Jeanette

09.01.2016 kl. 14:13
helenenordvik: Jeg liker den veldig godt :) Håper bare jeg klarer å holde motivasjonen oppe slik at den ikke bare blir liggende :P

Constanza Marcela

09.01.2016 kl. 18:10
Stilig bok =)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits