Kjærlighet - Hvordan holde sammen!

  • 13.01.2016 kl. 10:04

Det å være sammen med noen, altså ha en kjæreste, samboer eller mann, det er noe av det fineste som finnes. Det å ha noen å dele alt med gir på mange måter litt mer mening til livet om dere skjønner. Det er hvertfall sånn for meg. Jeg er en sånn person som liker alenetid, jeg trenger alenetid, men allikevel så liker jeg meg ikke alene. Jeg liker å ha en å dele ting med, en som elsker meg og som jeg elsker tilbake, en som kan støtte meg. Jeg liker å være VI!!

Så hvordan skal man holde sammen da, år etter år?!? Er det å elske hverandre nok? Ja og nei tenker jeg... For hva er det å elske hverandre da? Dersom det å elske hverandre bare er å si elsker deg av og til så er det ikke nok, da er det vel kanskje ikke i det hele tatt! For meg er det å elske noen det samme som å lytte til det som blir fortalt, savne vedkommende da han eller hun er borte, snakke sammen, stryke over nakken eller rumpa da man går forbi på kjøkkenet. Det å elske er for meg å kunne le sammen, det er å kunne tilbringe tid sammen uten å gjøre noen ting som helst. Det å elske noen er de små tingene, det er den kjærligheten man opplever i hverdagen. 

Jeg er langt fra noen ekspert, men en ting som er sikkert er at jeg elsker den mannen jeg er gift med, og han elsker meg! Vi har det utrolig bra sammen, og her kommer mine topp 5 "hvordan holde sammen" - råd. 

 

1. Dropp tanken om å prøve å forandre på partneren din. Er han ikke den du vil han skal være så bør du se om du finner en annen. Det å forandre noen fungerer aldri i lengden, og ingen av dere blir lykkelige av det heller. 

2. Snakk sammen, sett ord på det dere mener og tør å si ifra om du er usikker på om du har forstått det riktig. På denne måten slipper man at det oppstår misforståelser, og at man krangler om noe som man egentlig ikke er en sak en gang. 

3. Bruk den gylne reglen, Vær mot andre som du vil at andre skal være mot det! Det er jo rett og slett folkeskikk. Tenk før du snakker, ikke snakk til partneren på en måte som du vet du ikke hadde likt selv. Det er ikke noe poeng i å være nedlatende, ikke en gang for å prøve å være morsom! For det er faktisk ikke noe morsomt å bli trampet på!

4. Husk på hverandre i hverdagen, det er lov å være kjærester selv om barna ikke er i seng. De tar ikke skade av å se mamma og pappa kysse på kjøkkenet, eller holde hender på butikken. Husk på de små tingene, gi hverandre et kyss før dere drar på jobb. Det er lov å sende en søt melding i løpet av dagen eller legge igjen en søt lapp på kjøkkenbenken. Hverdagsromantikk!!!! 

5. Til slutt; Elsk hverandre.. Med det så mener jeg respekter hverandre, ha et grunnleggende godt forhold før dere tar fart og starter på resten av livet. Et hvert hus trenger en god grunnmur ellers faller det sammen etterhvert. Det kan ta 1 år, 5 år eller 10 år, men jeg lover deg er grunnmuren dårlig så vil det falle sammen... Å vet du hva som er så fint? Det er aldri for sent å forsterke en grunnmur!!!  

2 Kommentarer

Constanza Marcela

13.01.2016 kl. 10:50
Et bra innlegg <3 søte dere er <3

Kaja Jeanette

13.01.2016 kl. 11:06
Constanza Marcela: Takk <3

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits