Power walk!
 • 04.01.2016, 10:23

Den første mandagen i 2016, den første hverdagen er her! Da klokken var 09.00 var jeg allerede ute på tur med vogn og hund. 35 minutter med power walk ble det. 20 av disse minuttene var i oppoverbakke, og jeg kan fortelle dere at det er helt j***** tung å dytte vogn oppover i et lag løssnø. Da jeg kom hjem igjen så hoppet jeg i det og tok 50 rette situps og 20 skrå på hver side, altså 40 til sammen. 

Det er skikkelig godt å komme i gang, men jeg kjenner også på at jeg er litt redd for at jeg ikke klarer å følge opp. Målet denne uken er å ha 30 minutter power walk 3 dager, og situps hver dag, altså mandag til fredag. 

Jeg må virkelig prøve å slutte å finne unnskyldninger for å ikke komme meg ut, for det er jeg alt for god på. Så mitt mål for det kommende året er å slutte å komme med dumme  unnskyldninger til meg selv og heller bare hoppe rett i det. For da alt kommer til alt så er det skikkelig godt bare man kommer i gang... Det er godt å ha noe å være stolt over, det er godt å klare å gjennomføre noe, og med det sier jeg takk for nå, og hei til dusjen!!Etter at jeg har dusjet så tenkte jeg å sjekke litt på nettet om jeg fant noen fin treningsdagbok, det må vel være litt motivasjon eller??  Skrive ned målene mine for hver uke og deretter skrive hva jeg gjennomførte!! 


Follow

 • Publisert i Trening • Iselin Renée

  04.01.2016 kl.11:07

  Ja det er god motivasjon :)
  Skriv en ny kommentar


  hits