Rolig start

  • 31.12.2015 kl. 11:09

Her sitter jeg enda i pysjen, hele familien sto opp for ca en time siden, ja her sover vi lenge om morgenen.. Kalkunen står på benken for at den skal oppnå romtemperatur og jeg prøver så godt jeg kan å ikke se på den. Tenk at noe så ekkelt kan bli så godt!!! 

Det er matlaging og borddekking som står på planen for idag. Jeg begynte litt med maten i går, men det er enda noe som gjenstår før vi har en ferdig nyttårsmiddag. 

Bordet blir dekket og pyntet med servietter, lys og litt annet stasj, ikke så mye, men akkurat passe sånn at vi faktisk får plass til maten der senere idag. Frokosten den blir inntatt i sofaen, barnetv står på og vi må vente i kø for å dusje. Det er nyttårsaften, og jeg gleder meg til å stelle i stand for familien vår <3 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits