Mine mål!

  • 20.12.2015 kl. 10:43

Alle har vel noen mål med livet. Store mål, små mål, mål som er veldig personlige og kanskje mål som kommer andre mer til gode.. 

Jeg har også både store og små mål, og nå tenkte jeg å dele 5 av disse med dere, noen er kanskje litt overfladiske og egoistiske, men jeg tenker at det må da være lov det også!!

1. Jeg skal reise mye både i inn og utland. Det er viktig for meg å få se store deler av Norge, men jeg vil også se hva resten av verden har å by på, jeg har lyst til å se noe annet enn bare "sydenland".

2. Jeg skal gjøre en forskjell for noen andre. Om det er å reise for å hjelpe noen som trenger det, bli fadder for noen eller noe helt annet, jeg vet ikke hva enda, men jeg skal gjøre noe.. 

3. Jeg skal gjøre noe som er viktig for MEG!! Jeg skal rett og slett være litt egoistisk.

4. Jeg skal lære meg et annet språk. Jeg kunne tenke meg å kunne spansk egentlig. 

5. Jeg skal være den beste mammaen jeg kan for barna mine. Jeg skal sørge for at de får en god oppvekst og at de blir noen fantastiske mennesker da de blir store <3 

 

Jeg har nok flere både store og små nål, men dette er noen :) 

 

3 Kommentarer

Marte Johannessen

20.12.2015 kl. 12:15
fine måt :) ha en fin søndag <3

Beauty by Hermine

20.12.2015 kl. 12:25
liker det at du skal gjøre ting som er viktig for deg! det er så viktig. :))

RebeccaHasselgard

20.12.2015 kl. 21:27
Artig innlegg å lese! :)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits