Det nytter!

  • 19.12.2015 kl. 22:49

Det svir i mammahjertet da man ser barn som ikke har noe, barn som er alene, barn som har mistet mamma og pappa, barn som har mistet storebror eller lillesøster. Det svir i hjertet da man sitter her i julepyntet hus, med julebrus i glasset, beina godt under pleddet og en frisk og glad baby på fanget. Det svir i hjertet fordi jeg får dårlig samvittighet, jeg blir hjelpesløs. For hva kan man egentlig gjøre? 

Det er klart at det hjelper så absolutt å bli giver, det er ikke mye som skal til for å gjøre en forskjell, men allikevel så kan ikke hjelpen komme fort nok. Disse menneskene lever med ingenting hver eneste dag, i dag i morgen og neste måned. 

Vi er så heldige, tenk at vi vant i lotto, vi ble født i et av verdens rikeste land, alt er ikke bare en dans på roser her heller, men vi har hvertfall reint vann, vi har medisiner, vi lever i et rolig land, vi trenger ikke være redde for krig...

Ja, jeg får dårlig samvittighet, men samtidig så vet jeg at det ikke hjelper. Det er ingen som får det bedre ved at jeg gir slipp på mitt reine vann. 

Det er viktig at vi setter pris på det vi har, og dersom vi har muligheten til det så kan vi bruke resursene våre til å hjelpe andre... 

#artistgallaen #tv2 #hjelp #nødhjelp

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits