Gi noe tilbake!

  • 18.12.2015 kl. 11:42

//Sponset innlegg//

 

De aller fleste av oss har noen i livet vårt som vi setter litt ekstra pris på, noe noen som alltid er der, stiller opp da ting er vanskelig, en som vi kan prate med om alt og som ikke er redd for å si i fra dersom man gjør noe dumt. Rett og slett en person man virkelig kan stole på. Disse menneskene fortjener noe ekstra, de fortjener å vite at de blir satt pris på. For man skal ikke ta det som en selvfølge at de vet akkurat hvor mye de betyr. Man må huske på at også disse snille og gode menneskene kan ha tunge dager og da er det kanskje akkurat din oppmerksomhet og takknemlighet som er med på å gjøre dagen bedre, og nå som det er jul, høytiden hvor det bør være fokus på glede, kjærlighet og kos med familie og venner, så tenker jeg at det er ekstra viktig at man husker på disse menneskene. Alle har vel kanskje hørt om Laban? Som i seigmann vet du, men har du hørt om Labans Bursdagsbrønn? Du har nå nemlig muligheten til å gi en ekstra oppmerksomhet på bursdagen til en du føler fortjener det, den personen som du setter litt ekstra pris på. En person som har utmerket seg litt ekstra i livet ditt. 

Det du må gjøre er å gå inn på facebooksiden til Labans bursdagsbrønn og fortell dem hvem det er du kunne tenke å overraske litt ekstra på den store dagen, og kanskje du er så heldig at akkurat DU får lov å oppfylle et stort ønske for den du bryr deg om. 

  

 

Sjekk ut denne filmen her, se gleden i øynene til mannen så skjønner du kanskje hva jeg mener!

 

 

Jeg vet hvertfall hvem som skulle fått en slik oppmerksomhet av meg på dagen sin, hvem vil du gi en ekstra oppmerksomhet?? 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits