Must haves - makeup!

  • 14.12.2015 kl. 10:08

Mine absolutte favoritter da det kommer til sminke er produkter som har vært fast inventar i sminkepungen min i lang tid. Det er de produktene som jeg passer litt ekstra på å ikke gå tom for uten å ha en ny for hånden, det er produkter som jeg vil dele med dere. 

Akkurat dette med å dele sminke og sminketips med dere er ikke noe jeg gjør så ofte, det er rett og slett fordi jeg er redd for å anbefale noe som noen av dere ikke blir fornøyd med, og jeg er heller ikke den beste i klassen på å sminke meg. Men når det er sagt så synes jeg at jeg lærer nye ting hele tiden, og jeg synes det er veldig gøy.

Så da hopper vi i det da takket være denne bloggutfordringen, skal vi se... hvor langt har vi kommet nå?? jo, 21 av 30. 

På toppen av lista mi finner dere denne;

Nordic brow pencil.

Jeg har ganske lyse øyenbryn og er avhengig av å få litt farge på dem. Denne brynspennen gir meg akkurat den fargen jeg vil ha, de blir mørke, men ikke for mørke. Samtidig er den lett å forme brynene med, og brynene holder seg i den samme fasongen hele dagen. Denne er vannfast, og det skal ganske mye til før den forsvinner, for meg er det absolutt positivt. 

Mary Kay - lash love lengthening mascara.


Denne mascaraen sitter hele dagen, den gir fin farge, fylde og lengde til vippene, og den klumper ikke. Den drysser ikke eller sverter av under øynene og den er lett å fjerne etter endt dag. Jeg bruker bare vann for å ta den vekk, og det går helt fint. Min søster bruker også denne, og hun har hat problemer med at mascaraene hennes sverter under øynene, men denne sitter hele dagen. 

Glo minerals - under eye concealer

Denne er magisk, den dekker mørke ringer under øynene og sitter hele dagen. Den blir ikke "kladdete" under øynene og jeg føler meg så mye mer våken og fresh med en gang jeg får på denne. Jeg bruker stort sett bare den lyseste fargen. Dette er vel det produktet som har vært lengst i min sminkepung, og jeg kjøper den samme hver gang jeg går tom. Med andre ord har jeg ikke noe behov for å prøve noe nytt ettersom jeg allerede har funnet den perfekte for meg. Drøy i bruk er den også, det er et absolutt pluss. 

Mary Kay - mineral powder foundation. 


Jeg er avhengig av å bruke foundation, jeg er ikke blessed med en jevn og fin farge på huden min, og dersom jeg bruker foundation føler jeg meg mye freshere med en gang. Tidligere har jeg brukt en krem foudation, og jeg liker det veldig godt pga dekkevnen, men jeg får veldig lett uten hud i hakeområdet og jeg får alltid en kvise eller to etter en dag med krem foundation. Jeg har prøvd mange ulike mineral foundationer i min tid, og denne er nok absolutt en av de beste jeg har prøvd. Den sitter godt, dekker bra og jeg får så godt som aldri noen kviseutbrudd. Den føles lett på huden og man får ikke en tungt sminket følelse. Det eneste jeg ikke liker med dette er at det kan være noe vanskelig å finne en farge som passer, det er ikke så mange å velge mellom, og jeg tror nok ikke at denne foundationen fungerer for alle hudtoner. 

 

Jeg har flere produkter som jeg er veldig glad i, men dette er mine absolutte favoritter som jeg hadde lyst til å dele med dere idag.

Har du noen sminkeprodukter som du ikke klarer deg uten?? 

 

 

5 Kommentarer

Therese

14.12.2015 kl. 10:27
Super glad i den under eye concealeren, bra å få tips på andres sminke favoritter!

Karina Larsen

14.12.2015 kl. 10:47
Herlig innlegg :)

Kaja Jeanette

14.12.2015 kl. 11:17
Therese: Den er så god :)

Kaja Jeanette

14.12.2015 kl. 11:17
Karina Larsen: Takk :)

Sofie-Amunda

14.12.2015 kl. 15:11
Så fine produkter, jeg har ikke noe must have produkter nå..

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits