Sol og varme her kommer vi!!

  • 11.12.2015 kl. 10:00

Jeg føler meg heldig!!! Heldig som har muligheten til å ta med meg barna mine på ferie, ja til og med sydenferie. Det er ikke alle som har denne muligheten og jeg synes det er viktig at både barn og voksne ikke tar det som en selvfølge at dette er noe man kan gjøre hvert år, for ja, det koster mye penger. 

Vi hadde egentlig planer om å dra til syden den sommeren som var nå, meeeen så ble jeg gravid, og vi valgte å avbestille turen. Dersom vi hadde reist hadde Storm Aleksander bare vært 3 uker ved avreise og jeg kjente veldig på det ansvaret vi hadde ovenfor han, og ikke minst de to andre barna våre. Det ble mer stress enn glede og turen ble derfor avbestilt og vi endte opp i Danmark istedenfor. Jeg er veldig glad for det, for det var den perfekte ferien for oss denne sommeren. 

Nå har altså muligheten kommet igjen, og turen er bestilt. Jeg gleder meg så utrolig mye, og dette blir en perfekt avslutning på permisjonstiden min. Vi drar helt i slutten av april. Planen er å legge bilde av stedet vi skal i en konvolutt og legge ved en liten kommentar om at vi skal dit til våren, og så får Emmeli det under juletreet. Jeg gleder meg så utrolig mye til reaksjonen hennes. Hun har hatt lyst til å dra til syden lenge, og nå endelig skal vi altså dra...

 

Hurra!!!

Turen går til Gran Canaria og Arguineguin. For dere som leser bloggen til Caroline Berg Eriksen, så var det tydeligvis her de akkurat var, det så jeg først nå da jeg søkte det opp på google. 

ÅÅÅ, som jeg gleder meg!!!

8 Kommentarer

Yazhi.blogg.no

11.12.2015 kl. 10:19
Så deilig! Her blir det forhåpentligvis valp på oss i nærmeste fremtid, så sydenferie kan vi se lenge etter :P

Irene

11.12.2015 kl. 10:38
Ja, jeg husker at jeg har lest at Caroline Berg Eriksen var der :)

Det blir sikkert kjempebra :D

Dessuten er det så fint på Gran Canaria og også for barnefamilier :)

Tror nok datteren din blir kjempeglad når hun finner den konvolutten under treet ;D

Kaja Jeanette

11.12.2015 kl. 11:41
Irene: Ja, det er veldig fint der :) Og vi har tydeligvis valgt riktig side med tanke på vind osv, det tenkte jeg ikke på da vi bestilte, men ble fortalt det av ei venninne :)

Kaja Jeanette

11.12.2015 kl. 11:41
Yazhi.blogg.no: åå, men det er jo så utrolig koselig med valp <3 Masse lykke til med kommende familiemedlemmet da den tid kommer <3

Irene

11.12.2015 kl. 11:48
Ingenting er bedre enn at du har valgt et sted der vinden ikke er problem :)

Jeg er helt sikker på at det kommer til å bli kjempebra :D

Henriette Celin

11.12.2015 kl. 11:58
Å, så morro da! det er så fint der :-D

dere må kose dere masse, og tenker barna blir overrasket og spente de og <3

Kaja Jeanette

11.12.2015 kl. 12:28
Bergensergenser: Hu eldste skjønner jo mest av dette så er sikker på at hun kommer til å glede seg masse helt frem til vi drar. Midterste lille kommer nok til å skjønne mest da vi skal dra, og jeg er sikker på at hun kommer til å stortrives med sol og basseng og han minste han kommer nok også til å kose seg masse i vannet, men han kommer jo ikke til å skjønne så mye av det eller huske det etterpå, men han er hvertfall såpass stor at han kommer til å ha glede av det der og da :)

Henriette Celin

11.12.2015 kl. 17:24
SV: Ja, det kan jeg tenke meg at hun gjør! og det tror jeg de vil alle sammen. Ha det gøy og kose seg med sol, varme, og basseng ;-D

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits