Gløgg og sofakos!

  • 06.12.2015 kl. 20:41

Hei og hopp!

Nå har vi vært hjemme en stund, men det har mer eller mindre gått i ett de siste timene. Det har vært kos med barn, kveldsmat, rydding i heimen, og Emmeli kom hjem og hun fikk åpne kalenderen sin før det var natta. 

Jeg og Ole-Anders er også med på en treningskalender på facebook, det er en ny styrkeøvelse hver dag, så den har vi akkurat gjennomført. Det er sannelig bra det ikke er så mange som ser inn her, for det ser nok veldig rart ut å se 4 par bein som heves og senkes over spisestuebordet haha. 

Nå sitter vi i sofaen med en kopp gløgg, vi fikk tak i så billig gløgg da det var priskrig på fredag, så vi har jo nesten ikke drukket annet de siste dagene, nam!!I morgen venter det skole igjen, det er nest siste samlingen før eksamen i januar,,, uæææ!!!!

1 Kommentar

Ha en fin kveld videre :)!

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits