Chocolate with a twist!

  • 02.12.2015 kl. 11:37

Er du sjokoladeelsker sånn som meg? 

Jeg elsker sjokolade, jeg er svar for alle mulige tilbud på sjokolade, dere vet disse 4 for 100 greiene, men jeg får så vanvittig dårlig samvittighet, for jeg klarer ikke å bare spise en liten bit, jeg ender opp med å spise alt  for mye..

Da jeg av Trybe ble valgt ut til å prøve cavalier sin sjokolade ble jeg helt i hundre.. Det er en sjokolade som er laget med stevia, altså den inneholder ikke vanlig sukker. Dette gjør at jeg kan spise sjokolade med litt bedre samvittighet, og det kan jeg like. Da er det ikke så farlig å ta en bit til kaffen allikevel.. 

Smakene på disse to sjokoladene som jeg fikk prøve var mocha og caramel, det er smaker som står veldig høyt på listen min. Jeg er veldig glad i denne dype sjokoladesmaken man ofte får i mocha sjokolade. Jeg likte veldig godt a denne sjokoladen var mørk, den myke kjernen av mocha var overraskende og utrolig god, Dersom det skulle være noe jeg ville sette fingeren på er at det gjerne kunne vært litt mer sjokoladesmak. Ellers perfekt!!

Cavalier milk caramel var den jeg sparte til slutt, jeg er veldig glad i kombinasjonene sjokolade og karamell. Etter den første biten var jeg i himmelen. Den herlige smaken av sjokolade sammen med karamell, den var så utrolig god, og jeg kunne faktisk ikke spise den sakte nok.. En liten ting jeg skulle ønske var at karamellen var litt av det mykere salget, men egentlig spiller det ikke så stor rolle, for karamellsmaken var der uansett.Generelt om disse to sjokoladene vil jeg si at de har en perfekt størrelse, som jeg har nevnt tidligere så er jeg litt for glad i sjokolade og jeg synes det er vanskelig å stoppe. Dette er en mektig sjokolade, men med denne størrelsen på 40 gram så sitter jeg med den følelsen av å ville ha mer, men allikevel være fornøyd etter å ha spist en bar, og det må vel være akkurat det produsentene vil ha? Den ga rett og slett mersmak.

Jeg syns ikke det faktum at den var laget med stevia hadde noe å si for smaken, den smakte godt av sjokolade, bare med litt bedre samvittighet. Dette er den perfekte sjokoladen å ha i vesken dersom man skal ut på shopping eller kanskje på skolen. Det er den perfekte on the go sjokoladen, eller bare rett og slett en liten premie til kaffekoppen hjemme i sofaen...

 

Ett ord NAM!!!! 

2 Kommentarer

Henriette Celin

02.12.2015 kl. 13:25
Har prøvd disse selv og, likte godt den med karamell smak :-D

Kaja Jeanette

02.12.2015 kl. 13:52
Bergensergenser: Ja, den var veldig god :)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits