Bloggutfordring 12 av 30

  • 30.11.2015 kl. 10:14

En spennende/morsom historie.

Dette er mer morsomt enn spennende vil jeg tro, men i grunn så er det kanskje også litt slemt?1?

 

Det har seg sånn at da jeg var liten, typ tidlig barneskolealder, lekte jeg mye med en gutt som bodde to hus bortenfor oss, la oss kalle han Per. Jeg og Per bodde på byggefelt, det var bygget i en sirkel med et friområde i midten, det var det perfekte stedet og vokse opp tenker jeg den dag idag. Men den gangen, syntes vi nok kanskje at det var litt kjedelig, jeg tenker hvertfall nå at det må ha vært grunnen til at vi fant på så mye rare småstreker.

Det var en dag da vi skulle være snille å ta inn posten for mammaene og pappaene våre, det som skuffet oss veldig den dagen var at det var så lite i postkassen. Vi synes rett og slett det var utrolig dårlig gjort at vi ikke fikk mye regninger i våre postkasser. Dette bestemte vi oss ganske raskt for å gjøre noe med. Derfor begynte vi å gå, vi gikk innom samtlige postkasser rundt på feltet der vi bodde, og vi tok med oss samtlige regninger som lå i postkassene. Da vi hadde vært innom alle fordelte vi posten og la halve bunken i postkassen hjemme hos meg, og resten i postkassen hjemme hos Per. Vi var skikkelig fornøyde med det vi hadde gjort, og vi ventet i spenning på reaksjonen på mamma og pappa da de skulle ta inn posten..

Dere kan vel kanskje tenke dere selv at reaksjonen ikke var helt som vi hadde håpet på.. Hvem hadde trodd at mammaer og pappaer ikke satte pris på en postkasse full med regninger? Og da det i tillegg sto navnene til naboene på dem, ja da ble de rett og slett ganske irriterte.. De skjønte ganske fort hva som hadde skjedd, og etter en liten prat så ble vi altså nødt om å gå innom alle husene og levere tilbake posten... Ganske flaut, og jeg kan love dere at vi ALDRI gjorde noe sånn igjen... haha..


Bildet er lånt fra DENNE siden..
 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits