1. søndag i advent.

  • 29.11.2015 kl. 20:02

Tenn lys ! 

Et lys skal brenne for denne lille jord.

Den blanke himmelstjerne, der vi og alle bor.

Må alle dele håpet så gode ting kan skje.

Må jord og himmel møtes. Et lys er tent for det.

 

Da var det første lyset tent, vi går snart inn i desember, og tro det eller ei, men det er snart jul!! Jeg synes ikke det er lenge siden jeg satt her hjemme og tenkte at nå er det snart jul, og da er jo også permisjonen min snart over.. Vel da var vi i september, og nå er vi faktisk her, desember rett rundt hjørnet, og før jeg aner ordet av det er jeg tilbake på jobb også. Det er jo ikke før etter 17. mai, men allikevel det går fort, hjelpes!!!

Håper alle dere fine sjeler har hatt en fin søndag og ikke minst 1. søndag i advent. Vi har vært hjemme hos min søster og feiret bursdagen hennes, veldig kos å se familien igjen <3

4 Kommentarer

Monica

01.12.2015 kl. 12:06
Jøss! Nesten lik min adventsstake det der, innholdet og alt :-p Kjempe koselig hadde du det iallefall!

Kaja Jeanette

01.12.2015 kl. 12:32
Monica: Nå måtte jeg jo inn på bloggen din for å se om du hadde lagt ut bilde av din :P Og du har jo helt rett, de er jo ganske like, men jeg må innrømme at jeg er litt misunnelig på bilen som du hadde i din :P Sånn vil jeg ha også ;)

Monica

01.12.2015 kl. 12:35
Hahah, det var ikke meningen å lokke deg inn på siden min med skitne triks, altså :-p Bilen er sinnsykt kul! :-D Tror de selger den på kremmerhuset fortsatt :-)

Kaja Jeanette

01.12.2015 kl. 12:37
Monica: Jeg hadde klikket meg inn uansett :P Jeg pleier å sjekke ut bloggen til de som legger igjen kommentar, er jo gøy å se hvem det er :P

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits