My day!

  • 27.11.2015 kl. 18:23

Så kom jeg meg ut idag allikevel.. Det var nesten så jeg snudde i døra da jeg så hvor glatt det var ute. Jeg hater å kjøre på glatta, men jeg tok meg i det og kom meg ut.

Vel fremme på shoppingsenteret gikk det opp for meg at dette muligens var den dummeste dagen å dra på julegaveshopping. Ja, det er mange fine tilbud... meeeen det har seg altså sånn at de aller fleste har fått med seg disse tilbudene. Så vi var absolutt ikke der alene, og parkering måtte jeg for første gang ever lete etter. 

Inne var det egentlig ikke så ille, det er jo et stort senter, så jeg merket ikke så mye av at det var mange der samtidig. Det var jo tilbud på toys`r us idag, så da fikk jeg kjøpt resten av julegavene til de barna vi manglet å kjøpe til. Vi har det sånn at vi har satt en grense på hvor mye vi skal bruke til hver enkelt, og ettersom det var 25% på alt i butikken ja så kunne jeg jo kjøpe noe som i utgangspunktet kostet litt mer ;P 

Da klokken nærmet seg 14.00 og jeg egentlig skulle hente Ole-Anders så sovnet Storm Aleksander i vogna, så da kom heller Ole-Anders bort til oss og var med å så litt mer i butikkene før vi dro for å hente bilen som var på verksted og jentene i barnehagen og skolen. 

Når alt kom til alt så ble ikke dagen så ille allikevel.. Nå sitter vi i sofaen og ser på barnetv, og har akkurat spist taco. I kveld venter finalen av norske talenter, og det gleder jeg meg veldig til :) 

Han en fin fredag alle sammen <3

 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits