Bloggutfordring! 6 av 30

  • 22.11.2015 kl. 19:15

En dag pause, men her kommer neste steget på utfordringen.

10 ting jeg vil gjøre før jeg dør, og hvorfor!

1. Denne første var veldig enkel, jeg har veldig lyst til å hoppe i fallskjerm. Det har seg nemlig sånn at jeg helt fra jeg var liten har hatt et sååå stort ønske om å kunne fly. Altså fly som en fugl altså. Jeg hadde ofte drømmer hvor jeg kunne fly da jeg var yngre, og den følelsen var bare helt magisk. Ettersom sjansen for at jeg noen gang lærer meg å fly er heller minimal, så ønsker jeg altså å hoppe i fallskjerm, og håper at den følelsen er nesten den samme hvertfall. 

2. Jeg har lyst til å se mange ulike steder, både innenlands og på verdensbasis. Jeg føler det er så mye man går glipp av dersom man ikke får reist litt. Det er så utrolig mye man kan lære av å se hvordan andre lever, hvordan normer og hvordan regler de har. Jeg føler også at det er viktig å være turist i eget land, da det er utrolig mye å se i Norge også!

3. Jeg har lyst til å få mer kunnskaper om ånder og livet etter døden. Jeg har lyst til å få kontakt med den åndelige delen av meg. Rett og slett fordi jeg tror vi går glipp av å mye dersom man lar være!

4. Jeg håper jeg får muligheten til å oppleve det å bli bestemor en gang. Det trenger vel egentlig ingen annen begrunnelse enn at jeg tror det er en helt fantastisk gave. 

5. Jeg har lyst til å gjennomføre prosessen med å bygge hus. Det å få noe helt nytt og som er perfekt for oss vært en drøm for meg lenge. Det er grunn nok i seg selv.

6. Jeg har lyst til å dykke. Det er jo så utrolig vakkert der nede under vannet <3

7. Finne opp noe nytt. Det hadde jo vært utrolig kult å ha navnet sitt på et produkt.

8. Jeg har lyst til å lære meg å danse. Jeg har ingen hobbyer eller noe spesielt jeg brenner for, derfor tenker jeg at dette hadde vært et fint sted å begynne. 

9. Jeg har lyst til å gjøre noe viktig for noen andre. Jeg tror dette kan være med på å gjøre meg til et bedre menneske.

10. Den siste da.. Hva skal jeg skrive her?!? Hmm... Jeg har lyst til å fly helikopter. Bare fordi jeg ikke har gjort det før. 

 

 

1 Kommentar

RebeccaHasselgard

22.11.2015 kl. 21:55
flott innlegg å lese! :)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits