Fredag den 13!

  • 13.11.2015 kl. 12:08

Er det noen overtroiske der ute??

Er du en av de som er litt ekstra forsiktig dersom du knuser et speil, ser en svart katt gå over veien eller det er fredag den 13??

Jeg synes dette er utrolig spennende, er det noe i dette eller er det bare oppspinn?? Jeg er litt usikker, det er klart at dagen i seg selv betyr nok ikke ulykke, men det jeg tror skjer er at folk er så utrolig opptatt av at ting ikke skal gå galt, og derfor så ender ting galt. Folk tenker rett og slett ihjel dagen. Det kan nok også tenkes at det blir lagt mer merke til dersom noe skulle gå galt akkurat idag, ting som du kanskje ikke hadde tenkt så mye over dersom det hadde skjedd i går eller i morgen.. 


Google.

Jeg er nok ikke den personen som tenker mest over akkurat denne dagen, jeg hadde faktisk ikke tenkt over at det var den 13 idag om det ikke hadde vært for at jeg leste det på nettet.

Er du overtroisk og passer litt ekstra på idag kanskje?? Har du kanskje noen gode historier fra fredag de n13, ja så fortell meg det da :)

 

2 Kommentarer

13.11.2015 kl. 12:11
Vært alene hele dagen men det skjer hver dag.

Kaja Jeanette

13.11.2015 kl. 19:51
Anonym: Det hørtes ikke noe greit ut :/ Håper du har noen til å holde deg med selskap nå :)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits