A good start

  • 02.11.2015 kl. 10:52

Ny uke er her og denne uken startet ganske så behagelig.  Nathalie sov enda da Ole-Anders dro på jobb, så da var det jeg som måtte kjøre henne. Det er en avtale vi har for at hun skal slippe å bli vekket dersom hun for en gangs skyld sover litt lenge. Hun våknet klokken 08.00 og var blid som ei sol. Jeg og henne sto opp, Storm Aleksander sov litt til. Så jeg fikk muligheten til å ordne henne og finne frokost, litt mamma og Nathalie tid <3
Det var så godt å starte dagen til normal tid, ja det er godt å sove lenge,  men jeg føler jeg går glipp av noe, begynner jeg å bli gammel??  Hihi

Da klokken var 09.15 var vi på vei til barnehagen. Vel hjemme rakk jeg akkurat å rydde ut av oppvaskmaskinen før Storm Aleksander begynte å bli trøtt. Så da tok vi på jakke og sko, og tok en trilletur. Været er jo helt magisk idag,  så frisk luft og sol som varmer fra klar blå himmel. 
Så godt å komme seg ut, Storm Aleksander sovnet uten noen problemer og hunden fikk en luftetur. Alle er fornøyd!!

Nå venter en kopp kaffe før jeg skal få ryddet litt i heimen..
Jeg kjenner på meg at dette blir en god uke, og som jeg sa tidligere, jeg skal bli mye flinkere på å nyte øyeblikket, noe som betyr mindre tv og sofa og mer tur og kos!!

1 Kommentar

Henriette Celin

02.11.2015 kl. 11:18
Flott med tur i finvret! og s bra at du har sovet godt og fikk til t opp p en mandagsmorgen, hehe ;-P

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 r, gift og har ei bonusdatter som er fdt i 2008, ei datter som er fdt i 2013 og en snn som er fdt i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for finne svar p hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Sk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits