A girls heaven!

  • 19.10.2015 kl. 15:30

Emmeli trenger mer plass til klærne sine, etter å ha snakket litt med henne om rommet hennes så har vi funnet ut hvordan vi skal gjøre det. Det er tydelig at hun ønsker å få et mer "modent" rom, hun er veldig klar på at favorittfargen er lilla, og hun synes at det er litt trangt på rommet hennes. Vi har valgt å gjøre det slik at begge jentene får nye ting til rommet sitt mot at de får litt mindre julegaver fra oss. Dette bestemte vi for Nathalie ettersom hun ikke er stor nok til å velge noe slik selv, men Emmeli fikk velge selv. Så langt har hun fått ny lampe, og hun er så utrolig fornøyd allerede, det er mye som gjenstår, men etter på ha sett på litt bilder sammen i går kom vi frem til hva hun ville ha klærne sine i , og dette er bildene vi har sett på.Her er det mye rosa, og det er ikke det hun ønsker, så se bort i fra fargen, men dette er altså det vi har tenkt, hun har en perfekt plass på rommet sitt for å få til noe som dette, hun vil ha gardiner foran istedenfor dører, så det skal hun få. Jeg er veldig spent på hvordan det blir til slutt, jeg håper hvertfall at snuppa blir fornøyd!

Slik det er nå har hun også både sofa og seng på rommet sitt, dette tror jeg det kommer til å bli en endring på, men det forutsetter at vi får solgt både senga og sofaen som er der nå. Herregud så gøy det er å gjøre slike små endringer. Jeg har helt dilla på pinterest om dagen. 

#pinterest #bilder #klær #skap #oppbevaring #oppussing #jenterom

1 Kommentar

Constanza Marcela

19.10.2015 kl. 17:02
Inspirerende <3

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits