Kitchen remodel!

  • 17.10.2015 kl. 15:32

Du vet når du går på visning, du finner det perfekte huset, dere går gjennom en budrunde og dersom man er skikkelig heldig så får man huset. Det er ingen ting man vil endre på, man er i himmelen... Her kan jeg bo i 20 år og ikke ville endre på noe.. Der var vi for drøyt 2 år siden. Huset vårt var perfekt, det var mer etter mindre nyoppusset, lyse og fine flater, soverommene var plassert i en etasje, hagen var stor og fin, og det var kjeller med vaskerom. Vi var i himmelen begge to, og vi er fremdeles veldig fornøyd med huset vårt. Det som er gjort her er gjort ekstremt bra, både utvendig og innvendig, det har vi fått bekreftet av flere snekkere/tømrere nå som vi har hatt befaring på huset vårt. Det er bare det at vi har liksom bodd oss inn i huset, man ser hva som kanskje ikke er så perfekt for oss. Og vi driver å vokser oss ut av huset. Det har blitt for lite. Det er 3 soverom, og det er ikke avansert matte som skal til for å forstå at 3 barn + 2 voksne / 3 soverom ikke går opp. Det har seg nemlig sånn at etter at vi fikk Nathalie så ville jeg egentlig ikke ha flere barn, men det endret seg jo og nå har vi en liten gutt til, og hvem vet kanskje det kommer en liten til med tiden?!? Det vet vi jo ikke enda, jeg har lært at man aldri skal si aldri. 

De lyse flatene som jeg likte så godt har jeg gått lei, jeg synes det er kjedelig. Stua er for liten, jeg føler at det er rotete hele tiden og barna har ikke mye plass å utfolde seg på. Så er det kjøkkenet da, det er egentlig veldig fint altså, men det irriterer meg skikkelig at de har valgt å dra overskapene så langt ned, det gjør at benkeplassen blir litt ødelagt og da man i utgangspunktet aldri får nok benkeplass så sier det seg selv at det blir et irritasjonsmoment. Kjøkkenskap generelt irriterer meg veldig, det er vanskelig å ha oversikt på hva man har, noe blir jo alltid stående innerst, det er høyt opp så det som står på toppen rekker jeg ikke uten stol. Misforstå meg rett da, jeg er klar over at dette er småting og vi er heldige som har et kjøkken som man ikke trenger å skjemmes over. Men jeg har allikevel lyst til å gjøre noe med det. 

Jeg har 1000 ideer, og klarer ikke å bestemme meg, den ene dagen vil jeg rive en vegg, den andre dagen vil jeg ha det som det er og barebytte innredning, ja dere skjønner.. Det jeg derimot har bestemt meg for er at jeg ønsker grå innredning, jeg vil ha litt freshe lamper, jeg er dritt lei(unnskyld) spotrekker og jeg vil ikke ha overskap, alt skal ha plass i skuffer under benkehøyde. Jeg ønsker meg også veldig en kjøkken øy. Og fliser til veggen har jeg allerede valgt ut, og der er jeg og mannen helt enige, det er veldig praktisk. 

Jeg har klikket meg inn på utallige bilder på pinterest og funnet noe jeg liker, jeg tenker litt elementer fra alt, for jeg finner ingen løsning som er helt lik det jeg vil ha selv, men da får dere en liten pekepinn på hva jeg tenker og ønsker hvertfall.Så hva synes du?? Kanskje kan du fortelle meg hva DU må ha på ditt kjøkken??

#kjøkken #interiør #oppussing #inspirasjon #ønsker #familie #hus #hjem 

 

1 Kommentar

Stine Tokle

17.10.2015 kl. 15:35
Fin inspo :D Uff, hater kjøkkenet vårt.. Det er lite og slitt :/ Men det er hvit innredning og masse "nymotens" interiør stasj så det ikke ser såå ille ut:D Ha ei god helg videre fine deg <3

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits