Hvordan få forholdet til å vare!

  • 16.10.2015 kl. 16:00

Har du funnet mannen med stor M, kvinnen med stor K? Ja, da er du heldig, og dere bør gjøre det dere kan for å at det skal fungere, for at dere skal være lykkelige sammen i mange, mange år! Først og fremst  vil jeg bare si respekter hverandre!

1. Du må stole på partneren din.

Har du opplevd svik før? Snakk om det og legg det bak deg. Det er så utrolig viktig at du ikke glemmer at det som skjedde den gangen ikke har noe å gjøre med din nye flamme. 

2. Aldri avslutt dagen med å snu ryggen til hverandre!

Man skal aldri legge seg for kvelden om man ikke har avsluttet en krangel, det gjør det bare 100 ganger verre. Løs opp konflikten, gi hverandre en klem og et kyss og si god natt.

3. Have fun!

Le sammen, det er lov å være barnslige, tulle og ha det gøy det er så utrolig viktig. Det får deg til å smile og det løfter hverdagen litt ekstra. 

4. Legg fra deg telefonen!

Det er så alt for lett å plukke opp telefonen eller ipaden, jeg er skikkelig dårlig på å la den ligge selv, og jeg vet at det irriterer mannen min. Sliter du med å la den ligge, ja så legg den igjen på kjøkkenet eller legg den så langt unna at du ikke når den fra sofakroken. 

5. Sett av tid til hverandre.

Dette er kanskje både ekstra viktig og ekstra vanskelig da man får barn, men det betyr ikke at det er noe mindre viktig av den grunn. Det er vel heller motsatt. For meg betyr ikke dette at man må dra på ferie alene hele tiden, det betyr heller at man må sette av tid i hverdagen. Bruk tiden da barna sover, da de er ute å leker eller leker på rommene sine. Kanskje er dere så heldige at det er en bestemor eller tante i nærheten som kan komme å se til barna så dere kan gå en liten tur sammen i det friske høstværet?!? Det er de små tingene som teller.

6. Kyss!

Kyss hverandre i hverdagen. Gi hverandre et kyss da dere sier hadet, eller bare da dere passerer hverandre på kjøkkenet, det tar jo ikke lang tid en gang.

7. Finn på ting hver for dere!

Selv om det er viktig å være sammen må det også være lov å bare være meg og ikke alltid vi. Det er sunt å ha litt tid og noen interesser som bare mer for deg. 

8. Innrøm at du tar feil!

Denne er jeg kanskje litt for dårlig på, men til gjengjeld så er mannen min veldig god på det. Er det lov å si at vi utfyller hverandre bra, eller kanskje jeg har noe å jobbe med?!?

9. Si ting som det er.

Det er absolutt ingen poeng å gå rundt grøten. 

10. Ta vare på deg selv.

Dette er fint både for deg selv og for partneren din. Det er lov med joggebuksa av og til, men det er også veldig lov å pynte seg litt for hverandre. Det trenger ikke å være ballkjole, men sett på deg noe du føler deg fin i selv.

11. Vær enig når det kommer til oppdragelse.

Denne gjelder for dere med barn, det er så utrolig viktig at man står på samme side. Snakk om hvordan dere vil ha det, og gjør det gjerne før dere får barn. Denne gjelder kanskje litt for dere med hund også. Det er jo viktig at man setter de samme grensene.

12. Be kind.

Har partneren din noe ved seg som du vet han/hun er flau over eller misliker, ja så ikke påpek det da.. Du kan jo tenke deg selv!!!!

13. Ikke prøv å forandre på hverandre.

Er det noe du ikke liker og som du virkelig ikke klarer å leve med? Kanskje dere ikke er helt riktig for hverandre da?!? Hvertfall ikke om dette er noe som partneren ikke er villig til å endre på heller.

14. Rydd etter deg.

Ikke la sokkene slenge, ta med deg glasset på kjøkkenet. Det er slike ting som det er så alt for lett å irritere seg over og som det er så utrolig lett å gjøre noe med.

15. Ha sex. 

Ja, rett og slett.. Ha sex...


Bilder er funnet HER

#Forhold #kjærlighet #tips 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits