Nytt baderom?

  • 07.10.2015 kl. 16:26

Nå som vi driver å ordner opp i dukkestua og i tillegg har hatt noen snekkerfirmaer på befaring av huset vårt så kjenner jeg at jeg er skikkelig i oppussing og inspirasjons modus om dagen. Dette med oppussing er jo ikke noe vi har spesielt mye erfaring med. Huset vi har bodd i de siste to årene var relativt nyoppusset da vi flyttet inn og tidligere har vi bare leid så da har vi heller ikke pusset opp noe. Men nå er jeg skikkelig i siget kjenner jeg. I tillegg til å bygge på hele huset så har jeg lyst til å legge nye gulv, jeg vil pusse opp badet og jeg vil pusse opp kjøkkenet. Vi har smartpanel i hele stu og oppe på soverommene, dette er også noe jeg kunne tenke meg å gjøre noe med, det er jo så utrolig kjedelig. Men ettersom jeg ikke har så mye med erfaring med dette så er jeg avhengig av å finne inspirasjon, jeg kjenner jeg sliter med å finne fine og gode løsninger selv. Og hva er vel da bedre enn Pinterest??

Som dere kanskje kan se ut i fra bildene eller som jeg hvertfall har prøvd å få frem så er jeg litt delt om hvordan jeg vil ha det. Da jeg tenker på badet mitt så tenker jeg lyst, litt eksklusivt med store lyse fliser på gulvet. Men så ser jeg gjennom bildene og ser disse gulvflisene som ser ut som treverk, de litt mørkere innredningene og dusjene med steiner på gulvet og mørkere fliser på veggene. Det spørs om jeg får overtalt mannen til å ha et type dusjhjørne istedenfor dusjkabinett, det er jo mye "tryggere" med dusjkabinett, jeg ser absolutt den, men det er jo så utrolig fint med dusjhjørne som er litt stort og har steiner på gulvet... ÅÅ valgets kvaler... 

#Bad #baderom #inspirasjon #ønske #drømmer #hjem #familie #inspo

2 Kommentarer

Benedicte Arntzen

07.10.2015 kl. 16:46
så lekkert!

Kaja Jeanette

07.10.2015 kl. 17:29
Benedicte Arntzen: I know, det er så mye fint og det gjør det ekstra vanskelig å finne dett man liker aller best :P

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits