Del 4: Dåp

  • 28.09.2015 kl. 14:23

I kirken!

Så var det seremonien i kirken sin tur. Det hele begynte med at vi skulle gå nedover kirkegulvet i positur eller hva det heter, Nathalie mistet skoen i det vi gikk inn døren, jeg hadde Storm Aleksander på armen, og Ole-Anders gikk lengre frem med vannet som skulle i døpefonten noe som gjorde at hun ble hengende litt i armen min og alt ble bare feil fordi hun ville ha på skoen igjen. Stakar lille jenta som ikke forsto hvorfor ikke alle kunne stoppe så hun kunne ordne <3.

Men vi kom oss da ned til der hvor vi skulle sitte og hun fikk på seg skoen, fikk sitte på fanget og etterhvert ble hun blid igjen.

Barna var så utrolig flinke alle sammen, de var stille, Emmeli satt på stolen sin gjennom hele seremonien, og Nathalie havnet etterhvert på gulvet hvor hun lå sammen med datter`n til et vennepar av oss og leste i salmeboka. Storm Aleksander Satt på fanget helt til etter at han var døpt, da begynte han å bli trøtt og han sovnet i bilstolen. Der sov han helt til vi måtte dra han opp for å få tatt bilder, og han sov seg nesten gjennom det også.Vi fikk med oss dåpslys hjem, men i tillegg så har de begynt med dåpshjerter, det er hvite hjerter med navn og dato som blir hengt på veggen, og da barnet er 2 år får man innbydelse til kirka, og da får de med seg hjertet sitt hjem, så utrolig koselig, nå må vi i kirka om ca 2 år ;) Dere ser hjertene i bakgrunnen på det nederste bildet. 

#Kirke #dåp #mamma #pappa #familie

1 Kommentar

Oslofru

28.09.2015 kl. 14:26
Så fint :)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits