Tips: Ammende mødre.

  • 22.09.2015 kl. 17:22

Alle ammebhene mine er fra H&M, og de er ikke akkurat så mye å skryte av. De passer rett og slett ikke helt til min kropp, de er for vide og det er ikke mulig å stramme stroppene nok ettersom de er delt i to og dermed bare kan strammes "halve veien" om dere skjønner hva jeg mener. Men på fredag var jeg ganske desperat etter å finne meg en hvit ammebh før søndag, jeg hadde hvit kjole, derfor måtte jeg ha en hvit bh til å ha under, og de jeg hadde de er så utvasket at de nesten ikke sitter på. Jeg duret rett inn på H&M som vanlig, men der hadde de ikke igjen i min størrelse, heldigvis vil jeg si.. Jeg tok turen videre til kappahl, og der hadde de ikke stort utvalg, men de hadde en ammebh som passet perfekt til mine krav, ja hvertfall så godt som. Den har stropper som kan strammes hele veien, den har polstring(som kan tas ut), den har ingen spiler og den er myk i stoffet. Den er ikke spesielt sexy, men herregud så god! Jeg prøvde den på da jeg kom hjem og jeg hadde ikke lyst til å ta den av igjen. Den satt så godt, den har en brei kant under brystene som gjør at den ikke gnager, og stroppene kunne jo strammes så den satt ordentlig. Billig var den også, jeg betalte 209 kr, men da var det 25% rabatt, ikke billig tenker du kanskje, men jo, for det var to i pakka, en svart og en hvit.Det er et lite minus som jeg har oppdaget etter å ha brukt den litt, og det er at polstringen av og til folder seg da man skal amme, slik at den er dobbel da man tar opp igjen bh`n, men det er så enkelt å vri den på plass at jeg egentlig ikke tenker så mye over det.

Så denne vil jeg absolutt anbefale til dere andre mammaer der ute, eller hvertfall til dere mammaer som er som meg og ikke har så "stort matfat", hvordan den er for de som trenger ekstra støtte vet jeg ikke, så det skal jeg ikke uttale meg om.

#tips #ammebh #mamma #amme #svart #hvit 

3 Kommentarer

Hverdagslykker

22.09.2015 kl. 20:54
Takk for tips! Her har jeg amme-bh fra H&M, Cubus og Lindex, og de fra Lindex liker jeg godt! Men kanskje jeg skal ta meg en tur på Kappahl neste gang :)

Kaja Jeanette

22.09.2015 kl. 21:33
hverdagslykker: kanskje jeg må ta meg en tur på lindex da :)

Kaja Jeanette

22.09.2015 kl. 21:33
Ditt svar:

hverdagslykker: kanskje jeg må ta meg en tur på lindex da :)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits