Del 2: Dåpen.

  • 22.09.2015 kl. 13:12

Maten og kakebordet!

Oy oy oy, den maten og de kakene. Vi hadde bestilt koldtbord, jeg synes de er så enkelt og greit å bestille maten, jeg liker nemlig ikke å lage mat til så mange, får så innmari prestasjonsangst. Maten var veldig god, og det var noe for enhver smak, både store og små var fornøyde. Etter å ha fått i seg denne maten skulle man ikke tro det var plass til mer, men det var det altså, ja hvertfall litt.Oreobunn med sjokoladefyll.

Kransekake

suksessterte

pavlova

sjokoladekakeBrownieskake med sjokoladekrem.

Og selvfølgelig, selveste dåpskaken, jeg skulle ønske jeg kunne si at jeg hadde laget den selv, men sannheten er at jeg ikke har laget en eneste kake. Dåpskaken bestilte vi av en bekjent, han er så utrolig flink, kaken både ser bra ut og smaker utrolig godt!!!Det ble igjen både mat og kaker, maten ga vi bort til de som ville ha, og kakene tok vi med hjem, det meste tok mannen med seg på jobben idag, det som kunne frysesned er i fryseren og det lille som ble igjen etter det står i kjøleskapet. Det meste har blitt spist idag, men det er enda igjen litt av dåpskaken, spørs vel om jeg kanskje må ta et lite stykke til kaffen i morgen ;) 

#dåp #mat #kaker #koldtbord #dåpskake  

4 Kommentarer

Aurora

22.09.2015 kl. 13:24
så mange fine kaker!

Hverdagslykker

22.09.2015 kl. 13:45
Maten så utrolig god ut, og for noen flotte kaker! Blir så imponert over hvor fine kaker folk kan bake! Blir spennende å se hva jeg får til i dåpen til frøkna, heldigvis får vi bakehjelp :p

Kaja Jeanette

22.09.2015 kl. 13:46
Hverdagslykker: Takk :) Jeg er heldig å har ei svigermor og ei svigerinne som er utrolig flinke på å bake, det er de som har laget det meste ;)

Kine Emelie Dalemo Vestvik

22.09.2015 kl. 16:06
Så fint det så ut :-) Håper du får en fin tirsdagskveld!

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits