Tips: Føl deg bedre i en travel hverdag.

  • 19.09.2015 kl. 14:38

Når man går hjemme dag ut og dag inn har man lett for å gå i joggebukse og hestehale-fella. Med en liten baby i hus er det ikke alltid jeg får muligheten til å ordne meg selv. Det er dager hvor han helst vil være på armen hele tiden, og da jeg først får lagt han fra meg må jeg prioritere å få i meg mat. Men det er også dager hvor han kan sove mye, og de dagene kan jeg bruke til å ta litt vare på meg selv, jeg bruker jo egentlig aldri joggebukser da, men jeg er alt for flink på å ikke børste håret, ha flasset neglelakk og maskara som er kastet på øyenvippene, og disse dagene hvor han sover mye prøver jeg altså å komme meg ut av dette. Så til dere med små barn i hus, her kommer noen enkle tips for å føle seg litt bedre i hverdagen.

1. Ha på ny lakk på hender og tær.

Jeg bruker gjerne bare en lyserosa, og har jeg skikkelig dårlig tid så slenger jeg bare på en blank lakk, den gjør faktisk at jeg føler meg mye freshere med en gang, neglene ser mye friskere ut. 

Bilde fra salongen.blogg.no

2. Vask håret.

En god hårvask hjelper mye, har du ikke tid til å ta en dusj kan du jo bare slenge hodet inn i dusjen. Til nød fungerer det bra med tørrshampoo også. Dersom jeg har litt bedre tid så synes jeg det gjør litt ekstra for selvfølelsen å slå til med en hårkur. 

3. Barber leggene.

Det er ikke mer som skal til enn glatte legger.

4. Hestehalen.

Gjør noe litt ekstra med håret, ikke bare sleng det opp i en messy hestehale. Lag en flette i hestehalen, ha i en pynt, flett hele håret eller bare lag en flette i panneluggen slik at du får håret vekk fra ansiktet. 


Bilde fra google.no

5. Sett på noen klær som gjør at du føler deg fresh.

Glem joggebuksa, finn heller frem jeans, skjørt eller en kjole som gjør at akkurat du føler deg fin. 

 #skjønnhet #tips #mamma #baby #tid

2 Kommentarer

Ariel

19.09.2015 kl. 15:19
Gode tips. :) Særlig det første, helt enig i at du føler deg mye bedre med bare litt mer velstelte negler.

inemamma

21.09.2015 kl. 20:38
Er så deilig når man får tid til å pleie seg selv litt.

Ha en fin kveld ♥

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits