Hvorfor blogger jeg?

  • 14.09.2015 kl. 17:12

Hvorfor blogger jeg? Det er et spørsmål jeg fikk for en stund siden i en kommentar, og det tenkte jeg å svare på nå. Så ja, hvorfor opprettet jeg egentlig denne bloggen? For å bli stor, kjent og vinne en vixen?? Haha, nei tror ikke det. Jeg begynte å blogge, eller jeg begynte å blogge igjen, fordi jeg har et behov for å skrive. Jeg er ikke flink på å snakke om følelsene mine. Jeg stenger meg inne, jeg tenker ihjel alt som skjer rundt meg, dveler på ting og alt har lett for å bli mye større enn hva de egentlig er.. Måten jeg kan uttrykke meg på er nettopp skriftlig, derfor ville jeg opprette en blogg igjen. Jeg har skrevet noen personlige innlegg, noen innlegg som sier litt om hvordan jeg er som person, og hva jeg tenker og hva jeg har opplevd. Jeg håper at noen av mine tanker og erfaringer kan hjelpe noen der ute, at noen kanskje kan kjenne seg igjen i det jeg skriver og se at de ikke er alene. Jeg håper også at ved å skrive ned tankene mine, og kanskje ikke alltid poste alt heller, så kan jeg vokse litt som person, kanskje kan jeg bli tryggere på meg selv, bli flinkere til å snakke om det jeg tenker og kanskje kan jeg etterhvert klare å la fortid være nettopp det og få troen på at jeg er bra nok, bra nok for meg selv..

Kanskje kan ikke denne bloggen gjøre noe av dette, men da har jeg da hvertfall prøvd da, jeg har ikke låst meg inne, jeg har gjort et forsøk, en innsats.

Innimellom, eller faktisk store deler av tiden så er det "hverdagspjatt" som blir publisert her, jeg er en mamma, en bonusmamma og kone til verdens fineste mann, og det er jeg veldig stolt av. Jeg har hverdagslige ting jeg vil dele, tips og erfaringer, ting som ikke er dystre, men de små høydepunktene. Og det er også for meg selv, og litt for dere også. Kanskje kan jeg få noen til å le, eller hvertfall smile, kanskje kan jeg hjelpe en førstegangsmamma i valget av vogn, stelleveske eller annet babyutstyr, kanskje kan jeg tipse ei jente der ute om noen gode hudprodukter, hvem vet.. Det kommer jo an på hvem som leser dette. Kanskje hjelper jeg ingen?!? men da har jeg hvertfall hjulpet meg selv, jeg kan bla meg nedover i innleggene, jeg kan se på bildene som er publisert, jeg kan lese tekstene og huske de små tingene. Det kan få meg til å smile!!!

 

Derfor vil jeg blogge, derfor er jeg her!!

 

#blogg #personlig #hvorfor #blogge

2 Kommentarer

emagmagasinet

14.09.2015 kl. 17:17
Flott skrevet:)

Kaja Jeanette

14.09.2015 kl. 18:20
emagmagasinet: Tusen takk :) Slike tilbakemeldinger betyr mer enn du aner for meg :)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits