Dåpen rett rundt hjørnet.

  • 14.09.2015 kl. 13:21

Nå er det under en uke igjen til dåpen til lillegutt. På søndag er den store dagen og det meste er faktisk klart.  Kjolene til meg og jentene er hengt opp, dåpskjolen er prøvd og den passer. Dressen til Ole-Anders er renset og klar. Kaken er bestilt og den skal hentes på lørdag.  Maten er bestilt og den blir levert til lokalet på søndag.  Pynten ligger samlet og klar i en boks som jeg skal ta med meg til lokalet på lørdag slik at vi kan pynte og gjøre det klart. 

Det vi mangler er blått sløyfebånd til dåpskjolen, jeg syntes han skulle slippe det rosa, hihi. Og vi mangler,  kaffe, te, brus/Farris og saft. Men dette skal vi få ordnet i morgen eller onsdag. Jeg er veldig klar og gleder meg faktisk til dåpen, det er en helt annen følelse enn jeg hadde da Nathalie skulle døpes, da var jeg bare stresset for at ting ikke skulle være bra nok og redd for at hun skulle gråte i kirka. Det bekymrer meg ikke det minste denne gangen. Jeg vil tro det er forskjellen på å gjøre det første og andre gang. Bunaden til EmmeliKjolen min.Kjolen til Nathalie.Dåpskjolen til Storm Aleksander, den er strikket av mamma, og Nathalie brukte den også <3Personlige servietter, som er sååå fine og resten av pynten. Jeg gleder meg skikkelig til å pynte på lørdag :)

#dåp #klar #babyboy #mamma #pappa #familie

4 Kommentarer

Hverdagslykker

14.09.2015 kl. 16:46
Så flott dåpskjole! Morsomt når ting er hjemmelaget :) Har litt dåp i tankene vi også, men utrolig nok har jeg ingen bekymringer eller er noe stresset i forbindelse med det. Eneste jeg har funnet ut er at det blir vanskelig å amme i bunad, så jeg må ha på meg noe annet.. Hva er et annet spørsmål.. I tillegg skal vi i dåp nå på søndag vi også, og det er jo ikke noe enklere å amme i bunad da heller, så jeg må finne en erstatning ganske raskt :p Regner meg jeg blir litt stresset over det snart, så jeg finner på noe lurt!

Kaja Jeanette

14.09.2015 kl. 17:01
Hverdagslykker: Hehe, samme bunadsituasjon her, derfor gikk jeg for en kjole med glidelås i ryggen, da kan jeg bare ta ene armen ut av kjolen :) Kjolen min er fra Cubus, og de har en som er ganske lik på Vero Moda også :)

Hverdagslykker

14.09.2015 kl. 17:05
Takk for tips!

Kaja Jeanette

14.09.2015 kl. 18:20
Hverdagslykker: bare hyggelig :)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits