Nye gardiner

  • 02.09.2015 kl. 14:21

Nå vil jeg vise dere mine nye gardiner, mine nye billige gardiner. Gardiner til drøyt 100 kr er veldig godt for lommeboka. Jeg liker virkelig at man kan fornye interiøret uten å ta knekken på både lommebok og humør. Mine gamle gardiner, sommergardinene mine, er hvite, de gjør spisestuen min lys og åpen. Men nå som været begynner å bli kaldere og det blir mørkt ute syntes jeg det var på tide med noe litt lunere, og endte opp med grå gardiner. Det ble veldig fint, og de matcher den nye lyslenken min perfekt. Gardinene er kjøpt på europris, og jeg må nok tilbake for å se om de har en duk som matcher som jeg kan ha på skjenken min, for akkurat nå har den en lilla duk og den passer ikke helt nå i høst synes jeg. 

Jeg har lyst til å ta meg en tur til på europris for å kjøpe flere gardiner, jeg skulle ha byttet ut de syrinfargede jeg har i stuen også. Kanskje jeg skulle gått for beige der, eller så blir det nok grå der også. Sofaen min er veldig lys beige/grå, så tror kanskje det kan bli finest med de grå.

Jeg er i skikkelig interiørmodus om dagen, jeg har lyst til å bytte ut og ordne alt her hjemme. 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits