Tips- Ny babygym

  • 24.08.2015 kl. 10:49

Storm Aleksander har fått seg ny babygym og han er så fornøyd. Det er faktisk sant, han elsker deg virkelig, han kan ligge under den utrolig lenge uten å bli lei. Storesøstrene hans likte den også utrolig godt, så da må det jo ha vært et godt kjøp. Den er ikke sponset eller noe, men jeg hadde lyst til å tipse dere mammaer der ute om den. Den er laget slik at den kan brukes i mange år fremover, og da er kanskje ikke 800 kr så ille pris heller. Den har et leketeppe i klare fine farger med jungeldyr på. Over teppet er den en bøyle som man kan henge lekene på. Denne bøylen kan lett fjernes og figurene kan man da feste til teppet istedenfor, det gjør det spennende for den lille å ligge på magen. Det som gjør denne ekstra morsom og som gjør at barna kan bruke den lenge er at det er festet et piano i enden. Babyen kan sparke på pianoet og den spiller musikk. Dette fungerer fint både da den lille ligger på magen og på ryggen.

  Da barnet blir større og kan sitte selv er det mulig å snu pianoet slik at det kan brukes i sittende stilling, dette har jeg naturlig nok ikke gjort på vår enda, men jeg fant bilde av det på nettet.

Og da barnet er så stor at det løper rundt og ikke har noen interesse av babygym lengre så kan pianoet tas helt av, og barnet kan ta det med seg over alt. Det er noe jeg definitivt ikke skal vise Nathalie med det første, for da kommer nok ikke Storm Aleksander til å ha noen musikk i babygymmen sin lengre ;)Så om planen er å kjøpe en babygym så kan jeg absolutt anbefale denne. Vi har ikke hatt den så veldig lenge selv, men er allerede helt foreslekt i den alle sammen, store som små. Og pssst. dere mammaer og pappaer som skal høre på denne musikken, det er to ulike volum på den, så den trenger ikke spille så høyt ;) 

 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits