Tips - matpakke

  • 20.08.2015 kl. 18:14

En skive med svett gulost, en skive med leverpostei som er bløt etter agurken som ligger på toppen eller en skive med brunost som ligner mer på prim er ikke mye spennende, og barna våre spiser matpakke mer eller mindre hver eneste dag, ja hvertfall fra mandag til fredag. Klart det er noen heldige barn som får mat i barnehagen, men alle skolebarn spiser hvertfall matpakke. Mat er viktig, og dersom barna ikke spiser godt på skolen/i barnehagen så går det veldig mange timer mellom de gangene de spiser ordentlig, derfor synes jeg en god matpakke er viktig. Jeg sier ikke at det er nødvendig med brødskiver i stjerneform eller nypakte pizzasnurrer hver dag, for det er hvertfall umulig å få til her i huset. Men jeg har kjøpt nye matbokser og de gjør det så enkelt å lage matpakker som ser fristende ut. Den består av et stort rom til brødskivene eller knekkebrød, denne har eget lokk. På den andre siden er det to mindre rom for frukt og grønnsaker. Du klapper matboksen sammen og den får form som en kube, den er en grei størrelse og er veldig praktisk.Det er sikkert mange som har sett disse, jeg kjøpte våre på obs! der var det medlemstilbud på dem sist uke, men den vanlige prisen er heller ikke så ille, på obs skulle de ha litt i overkant av 70 kr for den til normalpris. 
Disse bildene er fra google, for jeg har jo selvfølgelig ikke tatt bilde av matpakkene jeg har laget til jentene denne uken, men det de har bestått av er brødskiver med det pålegget de måtte ønske. Emmeli hadde skinke på sin brødskive på tirsdag. Og i de små rommene hadde jeg agurk og paprika, og på andre siden var det kiwi og banen den ene dagen og kiwi og eple den andre dagen. Da jeg hadde hentet Emmeli på skolen på tirsdag og hun pakket ut av sekken sin kom hun bort til meg med matboksen sin, den var helt tom. "Tusen takk for den gode maten du laget til meg idag" sier hun, jeg ble veldig overrasket og glad inni meg, det var utrolig godt å høre at hun satte pris på det jeg hadde gjort, og jenta som ofte har mat igjen i matboksen sin fordi hun ikke rekker å spise opp hadde tømt alt sammen og var så fornøyd. Og da har man vel gjort noe riktig ?? Da er det kanskje ikke så kjedelig med matpakker, så hvorfor ikke bruke 5 min ekstra på å kutte opp frukt og grønnsaker, det får jo barna til å spise mer, sunt er det også!!

Så mitt tips er å kjøpe matboks med flere rom, da slipper du at frukten og grønnsakene får smuler på seg, eller du slipper å sende med flere forskjellige bokser. De har alt på samme plassen, og det ser fristende ut for dem. Det er faktisk ikke så mye som skal til!

 

 

1 Kommentar

Maren

20.08.2015 kl. 18:19
Helt enig, kjedelig med bløt brødskiver og svett ost. En boks med frukt og deilig mat er mye bedre og mere fristende:):)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits