Ny uke nye muligheter.

  • 10.08.2015 kl. 19:53

Da var mandagen snart over, og jeg har startet uken med å gå i barnehagen for å hente Nathalie. Det må jo være en god start med tanke på at jeg skulle bli flinkere til å bevege på meg?!? Det blir jo ca 6 kilometer, og med barnevogn i oppoverbakke så er vel det bra, bedre for kroppen enn å ta bilen hvertfall. Nathalie synes også det er veldig gøy å trille til eller fra barnehagen. Planen nå er at jeg skal gå en eller to dager til denne uken, pluss at jeg skal få til litt styrketrening hjemme i stuen da Storm Aleksander sover. Jeg har sett litt på nettet for å finne noen øvelser som kan gjøres hjemme uten vekter. Det jeg da har sett etter er øvelser som går i hovedsak på mage/rygg, og noen på beina/rumpa. Jeg tenkte at jeg kanskje kunne dele noen av øvelsene jeg gjør med dere etterhvert. Og om noen av dere har noen fine øvelser som kan gjøres hjemme, så kanskje dere kan dele de med meg?? 

Så nå er jeg klar for å svette litt fremover, og nå som mannen begynner å jobbe igjen blir det litt enklere å få til hjemmetreningen også, da er det ingen som ser meg, haha!! Ja hvertfall ingen andre enn hunden og katten ;)  Om jeg klarer å holde på dette fremover så må jeg jo bli i bedre form enn jeg noen gang har vært vil jeg tro. 


Bilde fra google Dette er vel ca sånn jeg ser ut da jeg er oppe i barnehagen, haha!!!

Krysser fingrene for at motivasjonen ikke tar slutt, nå skal jeg finne meg en gulerot!!! *tommel opp* Ja det var faktisk ikke tull heller.. 

 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits