Dåpsinspirasjon!

  • 09.08.2015 kl. 15:04

Jeg driver fremdeles å leter etter inspirasjon til dåpen. Vi har satt datoen, bestilt maten og sendt ut invitasjoner, så nå må jeg få fart på sakene. Jeg har skrollet opp og ned på pinterest og det er så mye fint, men mine kreative evner er ikke akkurat på topp så jeg må gjøre det enkelt. Jeg har kikket litt på ebay for å finne pynt, det blir så mye billigere, og utvalget er utrolig mye større.Jeg har ikke bestilt noe enda, men det skal jeg få gjort senere idag tenker jeg. Men først vil jeg dele litt inspirasjon med dere!

Er det ikke mye fint da!!! Jeg skal definitivt lage de marsmallowspinnene, de er så fine, og Emmeli kommer til å elske dem <3

#Dåp #inspirasjon #blå #gutt #mamma #familie 

2 Kommentarer

Kasy & Prinsessene

10.08.2015 kl. 18:10
Å, nå ble jeg inspirert til å begynne planlegge dåpen! :)

Kaja Jeanette

10.08.2015 kl. 19:23
Kasy & Prinsessene: Så bra :D Er jo så mye fint å få tak i :) Jeg har allerede handlet litt på ebay :P, blant annet servietter med Navn og dåpsdato :)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits