Alene hjemme.. Før og nå!

  • 09.08.2015 kl. 11:11Her om dagen satt jeg akkurat her i sofaen og snakket med svigermor. Samtalen dreide seg om utdrikkningslaget som mannen hadde for min bror i går/natt og det faktum at jeg skulle være hjemme alene. Jeg og svigermor er ganske like på akkurat det punktet, vi elsker og trenger å være alene av og til. Jeg fortalte at jeg gledet meg veldig til litt meg tid, det var jo så lenge siden. Det tok ikke lang tid før min svigersøster utbryter, alene?? En hund, en katt og to barn +deg, det blir fem stykk her hjemme det... Ja, så da gikk det opp for meg at det å være alene her hjemme det er mer eller mindre umulig. 

 

Før i tiden var det å være hjemme ensbetydende med å sitte i sofaen, kunne se serier midt på dagen, rydde da jeg hadde lyst og spise sjokolade akkurat da jeg hadde lyst. Nå betyr det at mannen drar bort og jeg blir alene med barn og dyr (Misforstå meg rett da, jeg får alenetid jeg også, det er bare litt vanskelig akkurat nå da Storm Aleksander er så liten). Jeg har lyst på sjokolade, men hva sier det til barna, det er lov å spise godteri midt på dagen, før mat og alt det der. Jeg har lyst til å se på en serie midt på dagen, men da får sikkert barna mareritt og jeg har lyst til å sitte i sofaen hele dagen, men barna trenger hjelp av meg og de vil ha med mamma på ting, jeg skjønner jo det er ikke noe gøy for dem å sitte rolig en hel dag. Da barna sover er det dyra, katten er så leken at det blir irriterende og hunden vil ut, og inn og ut, og inn igjen. Katten klorer hunden over nesa, det blir nesten kaos, men jeg reagerer akkurat fort nok til å jage katten bort og hunden i seng. 

Phu, det er slitsomt å være alene hjemme!!!! 

God morgen!!

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits