Trening: ut på tur!

  • 06.08.2015 kl. 12:06

Nå er lillegutt allerede 8 uker, og jeg føler vel at det er påtide å bevege litt på seg igjen. Så idag bestemte jeg meg for at jeg skulle ut å gå en tur, det hørtes veldig bra ut da jeg tenkte på det i går kveld, jeg gledet meg faktisk. Idag tidlig derimot var ikke gleden like stor, jeg tok meg selv i å finne på unnskyldninger for å ikke gjøre det. Derfor bestemte jeg meg for å bare hoppe i treningsklærne, da hadde jeg ikke noen unnskyldning for å ikke bevege meg. Og du, jeg kan si det fungerte før jeg viste ordet av det hadde jeg plassert lillegutt i bæresjalet og Nathalie i vogna og vi var på vei opp til barnehagen. Det er 3 kilometer med stort sett oppoverbakke. Jeg trodde jeg skulle dø før jeg var oppe, og jeg tenkte for meg selv at dette ikke kom til å skje igjen. På vei ned igjen var det derimot fort glemt, tom vogn og nedoverbakke er definitivt lettere. 

Jeg håper virkelig jeg klarer å fortsette med å gå noen dager, det er jo så utrolig godt da man først er ute, og ikke minst er det bra for kroppen. Planen er å få gjort noen styrkeøvelser hjemme også, og for å legge litt ekstra press på meg selv skal jeg lage en egen treningskategori her på bloggen hvor jeg kan poste treningsinnlegg, både med forslag til treningsøvelser, og hva jeg selv klarer og kanskje noen resultater etterhvert.#trening #mamma #utpåtur 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits