Windowshopping

  • 12.07.2015 kl. 20:11

En ting jeg både elsker og hater er å se på klær på nett. Elsker fordi det er så utrolig mye fint, det er enkelt å få tak i nye klær selv om man har barn, man kan shoppe uansett klokkeslett og man kan få tak i ting som ikke alle andre har. Hater det fordi det er alt for lett å få tak i klær, det er så utrolig mye fint og det er vanskelig å begrense seg dermed kan det fort bli dyrt. Handlekurven fyller seg opp med ting man vil ha, men som man ikke har mulighet til å kjøpe. Og nå har jeg gått på smellen igjen, ønsket om nye klær er veldig stor, men med barn som trenger sitt og ferietider så strekker ikke pengene helt til. Det er alltid noe annet eller noen andre man heller må bruke pengene på. Men tenkte uansett at jeg kunne vise dere hva jeg har sett på.

 

Plaggene over: Nelly.com, og alle plaggene fra nelly er på salg, hurra!!!

Plaggene under: Only.com

#klær #fashion #shopping #nelly #only 

2 Kommentarer

Maren

12.07.2015 kl. 21:33
Kjempefine klær som jeg godt kunne tenkt meg. Vindusshopping er helt greit av og til, men blir jo veldig fristet da. Ønsker deg en fortsatt fin sommer. Ta gjerne en titt innom bloggen min også. Hadde blitt glad for en kommentar tilbake

Anette

12.07.2015 kl. 21:52
Åh, så utrolig mye fint!:)

Ha en fin kveld <3

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits