Sol, sommer og bading!

  • 29.06.2015 kl. 18:07

ÅÅ, det er så fantastisk da værgudene ønsker oss alt godt og slår til med sol og sommer <3 De siste dagene har vært helt fantastiske og vi har virkelig passet på å nyte de så godt vi kan. Hele gårsdagen ble tilbragt ute, vi var til og med noen timer på stranda. Lillebror sov gjennom hele turen, og storesøstrene badet og koste seg. Det er helt utrolig at de orket å bade synes jeg, men sånn er det vel å være barn.

Dagen idag startet veldig seint for alle sin del egentlig, jentene var ikke oppe før 08.30, og jeg og Storm Aleksander sovnet igjen etter litt mat og kom oss ikke opp fra senga før klokken var 11.00. Utrolig godt å få sovet ut litt. Jeg og Emmeli har også vært en tur i byen for å kjøpe litt stasj til bursdagen hennes som er på onsdag. Og vi har slått til med tacomiddag. 

Nå skal jeg få tatt av sengetøyet og satt på nytt så vi kan legge oss i 100% melkefritt sengetøy i kveld <3

#sol #sommer #bading #jenter #mamma #pappa #datter #bonusdatter #sønn 

 

1 Kommentar

Sentrumjenta

29.06.2015 kl. 21:45
Så koselig :D fine bilder! Ha en fin dag videre!<3

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits