Domkirkeodden!

  • 26.06.2015 kl. 20:06

Allerede i går hadde vi planen klar for hva vi skulle gjøre idag, jeg var så klar for å komme meg litt ut, og fortalte barna at dersom været var ok skulle vi ta oss en tur til domkirkeodden. Solen så vi ikke mye til, men ut skulle vi, og det har vært så herlig. Vi smurte med oss mat, delte opp frukt og jeg fikk lurt med litt kjeks i veska. Kaffen ble kokt og helt over på termos og jentene fikk med seg hver sin blåbærjuice. Tepper ble pakket og bøte og spade ble lagt bak i bilen. Så dro vi avgårde og fant oss en fin plass å sitte med utsikt over vannet. Barna har lekt i vannkanten og jeg, Ole-Anders og Storm Aleksander har sitti på teppet, og speidet utover vannet og sett på de fine jentene som leker så godt sammen. Vi fikk gitt litt mat til småfuglene og sett endene på vannet. Det var så utrolig godt å komme seg ut, og det er jo null stress å ha med lille på 2 uker ut slik da han er så rolig, og maten hans har jeg jo alltid med meg ferdig temperert, gud så enkelt det er å ha sitt eget "meieri". 

Vi var ute en god stund før klokken ble så mye at vi måtte dra, vi skulle innom butikken for å kjøpe det vi trengte til pizza, og vi skulle en tur innom Maxbo for å kjøpe sandkasse, det var en overraskelse til jentene. Tanken var egentlig at vi skulle få plass til sandkassa bak i bilen, vi har jo ganske stor bil, men det lot seg ikke gjøre, og ettersom det bare er jeg som kan kjøre om dagen (Ole-Anders har operert foten) så måtte jeg gjøre noe jeg aldri før hadde trodd jeg skulle gjøre. Jeg kjørte med henger, først så nektet jeg, men så fikk jeg tenkt meg om og hoppet i det, Ole-Anders tenkte nemlig at han kunne kjøre, men det er ikke aktuelt en gang, så da hadde jeg ikke mye valg. Det gikk faktisk veldig bra, jeg rygget til og med!!!

Vel hjemme var det bare å knyte Storm Aleksander opp i bæresjalet og få på en klesvask og begynne med middagen. Han koste seg, mammaen fikk kose masse med han, og jeg fikk gjort litt her hjemme. Så enkelt og greit, jeg elsker bæresjal... Det ble litt av alt, men sånn har altså min dag vært. Nå venter film og kjærestekos <3 Ha en fin fredag!!!

#fredag #domkirkeodden #hamar #mamma #pappa #datter #sønn #vann #lek

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits