Nattevåk!

  • 25.06.2015 kl. 12:48

Man tror man er forberedt, men det er man vel egentlig aldri!!!

Fra første dag, eller nei... vent!! Fra andre dag av Storm Aleksander sitt liv har han vært oppe ofte om natta for å få mat. Det begynte med hver time de første dagene og etterhvert økte det til hver tredje time, men det må man jo forvente. De siste dagene derimot så har han ikke hatt lyst til å legge seg i det hele tatt. Han sovner så fint i vugga mellom 18.00 og 19.00, der sover han faktisk lenge, han har liggi der både til 22 og 23.00, han våkner stort sett da jeg tenker at jeg skulle ha lagt meg. Så da skifter vi bleia, jeg ordner meg og vi går opp og finner senga, mat og koser litt. Så tenker jeg at nå må han da være trøtt og sovne snart. Feil tar jeg hver gang. De største øynene i verden ser på meg, med et våkent blikk, han kaver med armer og bein, gråter litt og gir uttrykk for at han skal ha enda mer mat. Frem med puppen.. Så spiser han litt. Sovner nesten!! Men neida, øynene skyter opp igjen.. Så begynner det på nytt. Store øyne, gråt, mat, nesten sovne.. lurte deg!!! Og slik kan han holde på i det uendelige. Jeg er heldig om jeg har fått lagt meg klokken 02.00, og da er jeg passe trøtt og ja faktisk litt oppgitt og irritert, det må jeg bare få innrømme. Enten sover han da etter en stund ved puppen, og vi har melk i hele senga da han våkner for mer påfyll etter kanskje 2 timer om jeg er heldig.. Eller så ligger han oppå magen min og jeg må sitte og sove.. 

I går derimot så sovnet han mye tidligere i vugga, si, og han våknet ca 21.00. Hurra tenkte jeg, endelig så kommer han til å sove da jeg er klar for å legge meg!!! Han fikk litt mat, og etter en drøy time, en bleie og kos var vi klare for senga. Han sov faktisk da jeg bar han opp i babynestet, og han sov enda da jeg sovnet. Jeg hadde akkurat kommet inn i drømmeland da alt ble avbrutt av en knirkelyd, trøttere enn noen gang tok jeg han opp, fant mat og ba til gud om at han måtte sovne igjen da han var ferdig. Klokken var vel da ca 23.30. For å gjøre en lang historie kort. Han sovnet ikke!!! Klokken 02.20 var vi fremdeles våkne og jeg tok dette bildet av han;Altså ikke veldig trøtt.

Klokken 02.48 tok jeg nok et bilde, vi hadde funnet smokken, øynene begynte og gli igjen...


 og han lurte meg!!!!

Jeg kjente at jeg begynte å bli ganske frustrert, og jeg er sikker på at han lo litt inni seg da jeg igjen og igjen spurte han hvorfor han ikke bare kunne sove litt, jeg så jo at han var trøtt. Etter en god stund og litt pupp sovnet han heldigvis, klokken var nok godt over 03.00, men akkurat hvor mye aner jeg ikke... Klokken var vel 05.30 da jeg våknet igjen av at han ville ha påfyll, trøtt som bare det fikk han ny bleie og mat før vi sovnet igjen, og da sov vi heldigvis til klokken var 09.30, kun avbrutt av noen grynt og uroligheter som lot seg roe ned ved en suss og stryking på hodet. 

Så oppgitt man kan bli, så mange ganger man kan tenkte at dette orker jeg ikke.. Så våkner man dagen etter og alt er glemt i det man fester blikket til dette:Man svever på en sky resten av dagen, og så kommer kvelden og alt begynner på nytt!!

Jeg elsker å være mamma til tross for våkenetter, men jeg må også få lov til å si at nå er jeg skikkelig trøtt og kunne godt trenge en natt med litt mer søvn..

 

5 Kommentarer

Malin Hammersland

25.06.2015 kl. 13:17
ååh så fin blogg du har! håper du får en fin dag <3

Kaja Jeanette

25.06.2015 kl. 13:54
malin: tusen takk søte deg :)

Sentrumsjenta

25.06.2015 kl. 19:29
Sååå nydelig:D

Hverdagslykker

26.06.2015 kl. 13:12
Hehe dette er vel noe de fleste kjenner seg igjen i! Hjelper jo ikke at de vokser opp, for når de endelig er i stand til å sove hele natta er de "nesten tenåringer", og man bekymrer seg for at de skal snike seg ut på natta for å dra til kjæresten, eller at de kommer sent hjem fra fest i stede :p

Mariann

30.06.2015 kl. 12:29
Haha, som jeg kjenner meg igjen! Her våknet lille klokke 4 for mat, og siden har vi vært oppe.

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits