Handletur og smoothie!

  • 24.06.2015 kl. 16:17

Til uka blir Emmeli 7 år, og ettersom tante gjerne ville ha med seg de to tantungene sine på skogstur idag benyttet jeg, Ole-Anders og Storm Aleksander muligheten til å dra ut for å kjøpe gave til bursdagsbarnet. Den lille prinsen vår sover jo gjennom det meste, så da vi hadde fått kjøpt det vi skulle ha så kjente vi på behovet for en liten pause. Eller det vil si Ole-Anders kjente på behovet for en pause, han hopper rundt på krykker, så han blir relativt fort sliten og varm. Da benyttet jeg selvfølgelig muligheten til å få kjøpt meg en smoothie, det ble mango og bringebær fra YoBerry, men etter at vi hadde drikki den opp og jeg hadde stirret alt for lenge på is-dispenserne på veggen klarte jeg ikke å stå i mot lengre, så jammen ble det ikke en is på deling også. Herregud så godt det er, bare synd det er så dyrt, ellers kunne jeg levd på det altså. Men hvertfall etter både is og smoothie så var det bare å ta med seg den sovende babyen og alt vi har kjøpt hjem, og nå sitter jeg egentlig bare her og venter på at jentene mine skal komme hjem. Det blir så stille da de er borte, og egentlig liker jeg ikke at de ikke er hjemme heller. Jeg vil helst se de hele tiden, men de storkoser seg jo da de får dra bort litt også :) Vi har sikkert godt av det alle sammen, og så lenge det skjer en gang i skuddåret (hihi) så er det vel kanskje helt greit. Jeg forstår meg nemlig ikke på de som sender bort barna sine med en gang det er helg eller fri fordi det er så slitsomt å ha de hjemme.. Men det er vel en annen historie!!!

Nå skal jeg kose litt med den fine gutten min som faktisk snart er 2 uker (på fredag) og som serverte mamma og pappa verdens fineste smil idag <3

 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits