Hei fra sykehuset!

  • 14.06.2015 kl. 18:30

Hei igjen fra oss. Vi er fremdeles på sykehuset og dagene går med til amming, soving og bleieskift. Vi har en liten gutt som både sover og spiser mye, og jeg kjenner at det er veldig greit, for da klokken har passert 14.00 så blir jeg så utrolig trøtt at vi sover noen timer begge to. Idag har vi hatt litt besøk og det er så stas å få vise frem den fine gutten min, litt stolt mamma <3 Både i går og i dag har Ole-Anders vært her med Nathalie og Emmeli, og det er virkelig to stolte storesøstre altså. Emmeli kunne sikkert sitte i flere timer med Storm Aleksander på fanget og holdt han i hånden. Hun vil ikke reise fra han og er veldig klar på at hun kommer til å savne han masse. Nathalie får stjerner i øya da hu ser "bibjor" som hu kaller han (lillebror). Hun får ikke sagt nok at han er søt og fin, og det overrasket meg veldig at hun fra første gang hu la øynene på han var så klar over at det der var hennes lillebror. I morgen skal vi hjem etter at Storm har fått ultralyd av hoftene sine, det skal bli utrolig fint å komme seg hjem, starte litt på hverdagen. Men litt slitsomt blir det nok en periode, vil tro det ikke er like lett å få muligheten til å sove på dagtid hjemme.

Blir bilder feil vei, men får ikke snudd de på ipaden. #mamma #barsel #kos #baby

6 Kommentarer

Mariann

14.06.2015 kl. 21:58
Gratulerer så mye! :) Min lille gutt kom til verden på onsdag, bare 2605 g, 8 dager over termin. Overtidskontrollen endte i fødsel. Er fortsatt på sykehuset, på barneavd, og her blir vi nok noen dager til.

Kaja Jeanette

15.06.2015 kl. 01:47
gratulerer så mye til deg også :) Så liten gutt da, håper alt står bra til med dere :) Ble du satt i gang eller hva skjedde?? om det er lov å spørre.

Mariann

15.06.2015 kl. 10:57
Takk takk :)Hadde murringer fra i 6-7 tiden på morgenen, så tenkte at noe kanskje var på gang, men de var ikke regelmessige. Kl 10 hadde jeg time på sykehuset, og det var da fall i hjertelyden på ctg. Det ble så tatt ultralyd - også uregelmessigheter der, så ny ctg. Det ble rask avgjort at han måtte ut rimelig raskt, og ved vaginal undersøkelse viste det seg at jeg hadde 6 cm åpning. Ble kjørt inn på fødestua, og det ble satt riestimulerende drypp. Bare laveste dose, for å gjøre riene regelmessige. Kl 14.52 var han ute, så det var en kjapp og intens fødsel. 12 minutter trykketid og flere doble rier. Det var keisersnittberedskap under hele fødselen, og leger og jordmødre fulgte med den lille hele tiden. De hadde akkurat gjort klart til å bruke vakuum da jeg måtte presse, men slapp heldigvis det da det gikk så kjapt! Gynekologen satt klar til å feste sugekoppen, så det ble til at han tok imot barnet. Ikke akkurat vanlig prosedyre ;) Lille ble tatt rett ut til barnelege. De kom innom slik at jeg fikk sett han og at han hadde det bra, før han ble tatt med til barneavd, hvor han lå med cpap den første tiden. Men - tross alt følte jeg meg hele tiden trygg og godt ivaretatt!

Nå har han endelig tatt igjen fødselsvekten, og så snart jeg har nok melk og han spiser godt, så får vi dra hjem :)

Kaja Jeanette

15.06.2015 kl. 11:28
Mariann: det hørtes vanvittig intenst ut, men veldig bra du følte deg så trygg hele veien. Og godt jobba med å få han ut så fort da :) Gratulerer igjen :)

Hverdagslykker

15.06.2015 kl. 19:54
Gratulerer så mye! Spesielt at han kom akkurat på bursdagen din :) Nyt tiden, selv om det er forståelig at det kan bli hektisk også med flere å dele oppmerksomheten på :)

Kaja Jeanette

16.06.2015 kl. 14:12
Hverdagslykker: ja, var ganske godt gjort å treffe på akkurat den dagen :P Blir spennende å se om det blir noe sjalusi fra 2 åringen etterhvert. Så langt er hu bare stolt og vil hjelpe til :)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits