sommeravslutning.

  • 11.06.2015 kl. 20:00

I ettermiddag har det vært sommeravslutning for 1. klasse, tanken på at dette året har gått så fort gir meg litt hetta. Er jo ikke lenge siden Emmeli begynte i 1.klasse og nå er det en uke igjen så er hun ferdig. Hun blir så utrolig stor, og det skjer så fort. De hadde forberedt noen sanger for oss som de fremførte, og hormonell som jeg er blir jeg jo så rørt, de er jo så flinke. Jeg tror virkelig hun har storkost seg idag, hun har løpt rundt og lekt med venninnene sine, spist pølser og kjeks og drikki brus. Nathalie var også så heldig at hun fikk være med de store jentene å leke, jeg må si at det virkelig varmer mammahjertet mitt å se hvor inkluderende storesøster er <3 

Heldige med været var vi også, selv om det ikke var sol så var det allikevel varmt, eller det vil si det var varmt helt til klokken passerte 18.00 da ble det plutselig kjølig, men da skulle vi allikevel begynne å pakke sammen. Akkurat nå sitter jeg alene i sofaen og slapper av, barna sover i sengene sine, og mannen er ute og spiser med noen fra jobben. Egentlig veldig godt med litt meg tid. Tror faktisk jeg skal finne frem heklinga mi så jeg blir ferdig med vesten til lillebror. 

Ha en fin kveld da dere <3

#mamma #bonusmamma #sommerferie #avslutning #kos #sommer

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits