Bikini 2015

  • 10.06.2015 kl. 15:16

Jeg er ikke av den typen som kjøper ny bikini hvert år, jeg har nemlig veldig problemer med å finne noen som jeg føler meg fin i. Jeg er ikke akkurat utstyrt med former på de "riktige" stedene kan du si. Men i år er historien en annen, det er nemlig noen fordeler med å være gravid og å være småbarnsmor om sommeren. Bikinioverdelene man har i skapet har nemlig en tendens til å bli for små. Så i år må jeg finne meg en ny, og jeg har tenkt å finne akkurat den som gjør at jeg kan føle meg topp uansett hvordan kroppen ellers måtte se ut da lillebror forlater magen. I år synes jeg faktisk de hadde mange fine på Cubus, og det er en fordel at man kan kjøpe overdel og underdel hver for seg. H&M er også veldig mange fine. Og nå vil jeg vise dere noen av mine favoritter. Det første settet, det med blomster og hatten er fra H&M, de andre er fra Cubus. 

Man får jo så mange fine bikinier i høyere prisklasse også, men så lenge man finner noe som passer og som man liker i kjedebutikkene så ser jeg ikke poenget med å bruke 3 ganger så mye penger på en bikini, hvertfall ikke for meg som helt sikkert bare får brukt den i år. 

#Bikini #sommer #sol #mammakropp

3 Kommentarer

Stine Tokle

10.06.2015 kl. 15:21
Kjempefine bikinier :D

Tuva

10.06.2015 kl. 15:31
Det er fine bikinier

Ta gjerne en titt på bloggen min og kommenter gjerne , det hadde betydd mye :)

Mvh Tuva http://www.adailylife.blogg.no

Vero

10.06.2015 kl. 15:51
Så mye fint!

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits