Ny metode!

  • 09.06.2015 kl. 13:30

Etter å ha prøvd ut det meste for å få lillebror til å innse at det er på tide å forlate det trygge magehuset uten hell har jeg idag prøvd ut noe helt nytt. Jeg har prøvd å lokke han ut ved hjelp av sol og lys. Dette er en ganske enkel metode, men man er avhengig av å ha værgudene på sin side. Det går rett og slett ut på å sette seg ute i en god stol, ta av genseren slik at magen blir eksponert for solen for så å sitte der i en evighet og håpe på det beste. Det kan være lurt å fylle på med litt vann innimellom, og de pausene man trenger får man enkelt ved å ta seg en tur innom toalettet da dette er nødvendig.  Jeg føler jeg har gjort denne jobben veldig grundig og tatt det veldig på alvor. Jeg har lagt til rette for å unngå solbrent hud, fylt på med vann, capri-sonne og smoothie-is i løpet av dagen, jeg har til og med spilt musikk for ekstra effekt. Så da gjenstår det å se da om det har fungert, har jeg klart å pirre nysgjerrigheten til lillebror? Har han forstått at det kan være godt og varmt utenfor magehuset også? Tiden vil vise, jeg prøver ut litt til, bare for å være helt sikker på at han får det med seg. Så får vi krysse fingrene da..


#Gravid #mamma #sol #sommer #is #fødeklar

 

5 Kommentarer

09.06.2015 kl. 13:31
Så deilig ut å kose seg i solen nå!

Ta gjerne en titt innom min blogg også!

Mariann

09.06.2015 kl. 17:00
De er sta, disse små rakkerne våre! 1 uke over her i dag, så nå må h*n ut snart, enten h*n vil eller ikke! Krysser fingrene for at de bestemmer seg for å komme seg ut uten starthjelp.

Kaja Jeanette

09.06.2015 kl. 17:49
håper virkelig det altså :) Satser på at min lille kommer i løpet av de neste dagene jeg altså. Er så slitsomt å gå over tiden, og jeg føler virkelig at jeg begynner å bli stor, noe som betyr at den inni der må være ganske stor også :/

Hverdagslykker

10.06.2015 kl. 13:05
Krysser fingrene for at han kommer ut snart! :)

Kaja Jeanette

10.06.2015 kl. 13:09
Hverdagslykker: Krysser fingrene for at han kommer før helgen :D Men har ikke helt trua

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits