Time hos jordmor!

  • 08.06.2015 kl. 14:23

Siste time hos jordmor på helsestasjonen er gjennomført, jeg er to dager over termin, og det ser ut som om lillebror storkoser seg i magen. Alt ser helt fint ut med oss begge to, og det er jo veldig bra. Hun trodde fødselen ville starte av seg selv ettersom den gjorde det sist, men man kan jo aldri vite det, og dersom den ikke starter av seg selv før fredag så skal jeg ringe sykehuset og da vil jeg få en time til ultralyd dagen etter. Da er det vel en sjekk for å se at alt står bra til med lillebror og at han har det han trenger inne i magehuset, og dersom alt er fint da så blir det vel enda flere dager med venting. Jeg håper jo selvfølgelig at jeg skal slippe det, og som jordmor sa så starter de aller fleste fødslene av seg selv innen en uke etter termin. Men nå er jeg så innstilt på at lillebror skal være inne i magen til han kan gå ut selv at jeg egentlig har gitt opp hele greia. 

"Han kommer jo da han er klar" det er en setning som jeg har hørt sikkert 1000 ganger dette svangerskapet og som jeg begynner å bli dritt lei. Men så er det jo sant også, han kommer faktisk da han er klar, det er bare så trist at vi ikke kunne bli klare samtidig. 

 

1 Kommentar

Hverdagslykker

09.06.2015 kl. 10:25
Skjønner veldig godt at du er klar for å få han ut! Venter i spenning :)

Skriv en ny kommentar

Kaja Jeanette

Hei, mitt navn er Kaja Jeanette, jeg er 27 år, gift og har ei bonusdatter som er født i 2008, ei datter som er født i 2013 og en sønn som er født i 2015. Her kan du lese om meg, min rolle som mamma og litt om min vei for å finne svar på hvem JEG egentlig er..

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits